Kis Grófo és családja új életet kezd
2023-06-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kis Grófónak és családjának már nem kell sokat várnia, hogy az új házukban hajthassák álomra a fejüket. Az énekes lerántotta a leplet arról, mikor költöznek el Szolnokról.

Kis Grófo nagy lépés előtt áll, mivel úgy döntött, elköltözik Szolnokról. A mulatóssztár egy hét múlva már Biatorbágyon él majd, amelyre már régóta vágyott. Mint elmondta, ő már tavaly nyáron is költözött volna, de az építkezés miatt csúszás történt. Hiába a fényűző élet, az énekes nem szeretne túl giccses otthont, sokkal inkább egy letisztult, minimalista stílusúra vágyik a családjával.

„Valóban a célegyenesbe ért a költözés... végre. Nagyon nagy az izgalom most a családban, főleg a gyerekek várják kíváncsian, hogy milyen lesz az új helyen. Igaz, hogy az eredeti tervek alapján már rég beköltöztünk volna, de előfordul, hogy vannak kisebb csúszások. Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd” – magyarázta örömmel Kis Grófo, aki számos hazai sztár szomszédságába költözik Biatorbágy legszebb részén. Az előadót egyébként kissé megviseli a változás, az, hogy el kell hagynia a szülővárosát.

Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, de a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van, nyárra pedig már tele a naptár

– árulta el korábban.