Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolatában fontos a randizás
2023-06-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pikali Gerda és Rékasi Károly 10 év eltelte után is ugyanúgy szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején, amikor fellángolt köztük a szerelem. A színész házaspárnak megvan erre a titka, amelyet meg is osztottak.

Örök kérdésnek számít, mi lehet a hosszú párkapcsolat titka. Rékasi Károly és Pikali Gerda erről tudnak mesélni, hiszen már 10 éve alkotnak egy párt. Bár mindketten nagyon elfoglaltak, azt semmiképp sem szeretnék, hogy a tűz kialudjon és eltávolodjanak egymástól. Sosem akarják elfelejteni, milyenek voltak az első randik, így igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

„Most is épp egy olyan időszakot élünk, amikor Gerdának rengeteg a színházi munkája. A próbák és a fellépések mellett pedig szinkronszerepei is vannak. Mindemellett azért két munkája között sikerül időnként randiznunk. Legutóbb például elmentünk együtt ebédelni, majd aztán a Margit-szigetre. Lehuppantunk a szökőkútnál, kicsit lazítottunk, töltődtünk, miközben élveztük egymás társaságát. Mi ezt 'randalgásnak' hívjuk. 10 év után is fontosnak érezzük, hogy szakítsunk időt ilyen programokra” – mesélte Rékasi Károly. A Barátok közt egykori sztárja azt mondja, a felesége mellett tanulta meg, mi is a kiegyensúlyozott kapcsolat titka.

Az egyik lefontosabb dolog az, hogy merjük magunkhoz engedni az örömöt

– jelentette ki a színész, aki – annak ellenére, hogy tavaly ünnepelte a 60. születésnapját – nem tervez megpihenni.

Nekem nem lesz kevesebb munkám soha. Ezt eldöntöttem, és ehhez tartom is magam. Lettek új hobbik az életemben, de ezek nem azt a célt szolgálják, hogy menekülőutakat keressek. Tudom, hogy sok dolog áll még előttem, ezeket az élményeket pedig be akarom gyűjteni

– ecsetelte.