Összefoglaló: ismerjük meg a legjobb pénztárcabarát szempillaspirálokat (teszteltük!)
2023-06-08  /  Szerző:   /   Ajánló

Létezik olyan módja a szépségápolásnak, amely nem terheli meg a pénztárcát? Természetesen! Csupán jó helyen kell keresni és megfelelően kiválasztani a kozmetikumokat.


A teljes sminkhez általában több kozmetikum szükséges, mint a korrektor, bronzosító, pirosító, highlighter, púder, stb. Azonban bárkivel megtörténhet, hogy nem tud kifejezetten nagy költségkeretet szánni a a szépségápolási termékek beszerzésére. Ezért a legtöbb lépést (főleg a nyári szezonban) bátran ki lehet hagyni! Amire viszont szinte kivétel nélkül minden élethelyzetben szükség van, az a szempillaspirál. A hosszú és fekete szempillák kiemelik a tekintetet, bizonyos keretet adnak az arcnak, és a megfelelő termék kiválasztásával akár eltereli a figyelmet a többi bőrproblémáról az arcon.

A cikk célja bemutatni a piacon elérhető legjobb szempillaspirálokat pénztárcabarát árakon. A lista elkészítésében a makeup.hu webáruház segített, amely néhány év leforgása alatt piacvezető online üzletté nőtte ki magát Magyarországon, és már körülbelül 30 országban nyitotta meg kapuit.

A https://makeup.hu/categorys/23466/ linkre kattintva találhatók meg a szempillaspirálok, minden árkategóriában, így a luxusra vágyók és a költséghatékony megoldást keresők egyaránt kiválaszthatják a számukra ideális szempillaspirált.

A szempillaspirál tesztelések során figyelembe vettük a különböző sörték más-más funkcióit, hiszen átfogó képet igyekszünk nyújtani minden igény és szempilla típus számára.

A legjobb szempillaspirál kiválasztásának szempontjai

 

A piacon számos szempillaspirál közül válogathatunk, ami sokszor megnehezíti a leginkább megfelelő termék kiválasztását. Olcsó szempillaspirált keresve talán egy kicsit jobban oda kell figyelnünk a részletekre, ugyanis ezek a termékek általában nem kapnak olyan nagy sajtófigyelmet, mint a luxus márkák szempillaspiráljai. EZt valamilyen szinten meg is értjük, mert a drágább kozmetikumokat mindig kifizetődőbb reklámozni a vállaltok számára (“csupán” a mi pénztárcánk nem értékeli annyira). Ezért a legjobb szempillaspirál kiválasztása érdekében felsorolunk néhány támpontot, amelyeket mi is figyelembe vettük a ranglista létrehozásához, és vásárlás előtt is követni érdemes:

• Formula: Tanulmányozzuk a spirál formuláját, hogy ne tartalmazzon káros összetevőket (parabének, ftalátok, szmog, nehézfémek, stb.) a pillák számára.

 Tartósság: Ahogy a MAKEUP webáruházban, úgy több online felületen is olvashatók vásárlói visszajelzések, ahol általában kiemelik a szempillaspirál tartósságát. A legjobb szempillaspirál egész nap fennmarad, mégis könnyű eltávolítani micellás vízzel.

• A sörte típusa: Egyeseknek a rövid, másoknak a hosszú és sűrű sörték megfelelőek. Egy kis tapasztalattal egyszerű lehet kiválasztani!

• Hatás: A lényeg, hogy mire van szükségünk. Rövid szempilláknak hosszabbító hatás, ritkás pilláknak dúsító hatás kell.

Miután kaptunk egy kis ízelítőt a kiválasztáshoz szükséges alapokról, lássuk, melyek az általunk tesztelt legjobb olcsó szempillaspirálok!

Íme az 5 legjobb szempillaspirál hihetetlen alacsony árakon!

• Pupa Mascara Vamp

A Pupa Vamp! Mascara kiemelkedő hosszúságot és volument biztosít a pilláknak. A tartós formula ellenáll az elkenődésnek, egész napos tartósságot garantálva. Az ecset speciálisan tervezett, hogy felemelje a pillákat, elválasztva és meghosszabbítva minden egyes szálat. A legjobb szempillaspirál azok számára, akik a legmagasabb minőséget keresik megfizethető áron.

 Eveline Cosmetics Extension Volume Professional False Definition&Deep Carbon Mascara

Ez a szempillaspirál tökéletesen dúsítja és hosszabbítja a pillákat, hogy intenzív és vonzó tekintetet biztosítson. Tartós és hihetetlenül pigmentált, így eredményül a pillák intenzív fekete színt kapnak. A speciálisan kialakított spirál kisimítja és elválasztja a pillákat, és egyenletesen alkalmazza a terméket. Szerintünk kiváló választás, főleg ilyen áron!

• L'Oreal Paris Paradise Mascara

A Paradise Mascara könnyen felvihető, nem csomósodik, és egyenletes réteget hoz létre a pillákon. A speciális formájú szálas kefe könnyű elválasztást biztosít, hatékonyan megemelve a pillákat. A sörte nagyon praktikus méretű, kényelmes dolgozni vele és szabályozni a szempilla formáját. Mindezek mellett a nap végéig kitart, tehát valóban az egyik legjobb szempillaspirál.

• Maybelline New York The Colossal Mascara

A Maybelline New York The Colossal Mascara tökéletes választás azoknak, akik dús és hosszú pillákat szeretnének néhány mozdulattal. A terjedelmes ecset segít a könnyű és egyenletes alkalmazásban, kiemelten látványos hatást eredményezve. A gazdag pigmentáció mély tekintetet varázsol viselőjének, illetve nem kell félni az elkenődéstől és a csomósodástól sem.

• Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara

A legjobb szempillaspirál, amely kérdés nélkül meghosszabbítja és szebbé varázsolja a pillogókat. A speciálisan kialakított ecsetnek köszönhetően egyszerű a használata, kezdők számára is kifejezetten barátságos, miközben profi eredményt nyújt. Azoknak ajánlott, akik egyszerre kívánnak hosszító és volumenizáló hatást.

 

Az olcsóbb szempillaspirálok számos előnnyel rendelkeznek, amelyekkel szép és vonzó pillákat érhetünk el túlzott pénzköltés nélkül. A minőség, a tartósság, az ecset kialakítása, a hatékonyság és az összetevők listája mind olyan fontos szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a választás során. Bízunk benne, hogy ez az írás segít legalább egy kicsit eligazodni az olcsó szempillaspirálok világában, és inspirációt ad a következő vásárláshoz.  Ne feledjük, nem mindig a legdrágább a legjobb! Valamint azzal sincs semmi gond, ha nem tudjuk megengedni magunknak a luxus termékeket. A luxus nem mindig a pénzről szól, ez egy életérzés, amit olcsóbb kozmetikumokkal, ruhákkal és kiegészítőkkel is el lehet érni!