Király Viktorék házassága menthetetlen?
2023-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fél éve már, hogy Király Viktor és felesége, Anita házassága válságba került. Bár a pár azóta is küzd a kapcsolatért, a fiatal szülők még mindig nem élnek egy fedél alatt, ami az énekest láthatóan rettentően megviseli.

A Megasztár negyedik szériájának győztese sokáig kereste az igazit, mire egy buliban megismerkedett Anitával, aki azonnal levette a lábáról. Igazi álompárnak számítottak, a szerelmük valóságos tündérmesének tűnt, amit megkoronázott, amikor Viktor 2020. januárjában feleségül vette szerelmét, aki már a szíve alatt hordta a gyermeküket. Néhány hónappal később, Kolen érkezésével pedig igazi családdá váltak.

Kívülről úgy tűnt, idilli az életük: olyannyira megvolt közöttük az összhang, hogy közös vállalkozást is indítottak, együtt kezdtek kozmetikumokat forgalmazni. Ezért hatott derült égből villámcsapásként, amikor 2023 elején elkezdődtek a találgatások a pár házassági válságáról. A rajongóknak először az tűnt fel, hogy már nem osztottak meg közös tartalmakat a közösségi oldalaikon, holott korábban mindennaposak voltak a szerelmes bejegyzések.

Bár Viktor kezdetben tagadta, hogy bármi gond lenne közöttük, miután a Blikk elsőként megírta, hogy Anita és Kolen egy ideje már elköltözött a családi házból, az énekes elismerte: valóban válságba került a házassága. Ám akkor úgy nyilatkozott, továbbra is sok időt töltenek hármasban, és mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat: közös randikat szerveztek, sőt, még egy romantikus vakációra is elutaztak kettesben Isztambulba.

Anita és Viktor azóta is küzdenek a kapcsolatukért, de még mindig nem sikerült döntésre jutniuk, információink szerint még mindig külön élnek. Az énekes megerősítette lapunknak, hogy ennyi idő után sem engedték el teljesen egymás kezét.

– Ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért, és meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt közöttünk, Anita fontos a számomra – fogalmazott szűkszavúan Viktor, aki a hétvégén a feleségével közösen ünnepelte kisfiuk harmadik születésnapját.

– Nagyon jól telt a születésnap, együtt ünnepeltünk a családdal, és remekül érezte magát mindenki. Hihetetlen, hogy Kolen már ilyen nagyfiú, nagyon büszkék vagyunk rá – tette hozzá.

A közösségi oldalakra feltöltött képekből és videókból kiderül, hogy a Király család külön köszöntötte fel Kolent: Anita szüleinek házában, Kecskeméten is volt egy ünnepség, ezen csak Viktor vett részt a Király családból.

Az énekes és felesége a problémák ellenére továbbra is közösen nevelik a hároméves kisfiút, így együtt töltik szabadidejük nagy részét. Az viszont nagyon megviseli Viktort, hogy Anitával külön élnek. Nem csak lelkileg éli meg nehezen az egyedüllétet, de a mindennapi teendőkkel is nehezen boldogul egyedül. Többször mutatta meg például a követőinek, hogyan próbált magának vacsorát főzni, de odaégette az ételt.