Király Viktor félt attól, milyen apa lesz
2020-10-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Király Viktor kisfia már 5 hónapos. Az énekes arról mesélt, hogy milyen is az apaság és a kicsivel töltött mindennapok.

Elárulta, hogy sosem gondolt arra, hogy apuka legyen, sőt arra készült, hogy örökös agglegény életet él majd. Ennek pedig az volt az oka, hogy félt attól vajon milyen apa lesz, és hogyan fog viselkedni, ha lesz gyermeke. Most viszont apaként már azt mondja, hogy igaz, amit mondanak, tényleg csodálatos dolog az apaság.

Elmondta, hogy attól félt a leginkább, hogy nem lesz majd eleget otthon a kicsivel a folytonos koncertek miatt, azonban a koronavírus miatt az első naptól otthon van, aminek apaként nagyon örül.

Az énekes ott volt kisfia születésénél, de ennek megvalósításához nem hagyhatta el a kórházat ameddig az orvosok azt jónak nem látták. Arról is mesélt, hogy Kolen még nagyon anyás, így ha ő énekel akkor egyből mosolyog, de ha az énekes, akkor inkább elnéz.

A zenei karrierjét érintő dolgokról is beszámolt a Reggeliben, például arról, hogy egy külföldi, belga származású világsztárral dolgozik együtt egy dalon, amely remélhetőleg nemsokára megjelenik. Elmondta azt is, hogy alig várja, hogy megjelenjen a dal és újra koncertezhessen.

Testvérével, Bennel is régen zenélt együtt, ugyanis ő New Jersey-ben él, és egy éve nem is találkoztak. Az énekes szerint az a legszomorúbb, hogy testvére és annak családja még nem találkozott kisfiával.


Forrás: Blikk