Puskás Peti szeretné megkérni Dallos Bogi kezét
2020-10-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár kiestek a Nyerő párosból, Puskás Peti és Dallos Bogi boldogsága töretlen, közös családról álmodnak. Sokat tanultak magukról és a kapcsolatukról az RTL Klub műsorában. Céljaik azonban mit sem változtak, Peti feltett szándéka, hogy megkérje kedvese kezét.

 "Volt egy feladat a játék során, írni kellett egy szerelmes levelet. Mélyen és őszintén vallottam az érzéseimről. A Nyerő páros után sem kérdés, hogy közös életet tervezünk, mert nagyon boldogok vagyunk” – mesélte a Blikknek Puskás Peti, akinek a jövőre nézve komoly elképzelései vannak. „Szeretném megkérni Bogi kezét, ha lenne kiskutyánk és kertünk, virágaink, mert nem szeretnék semmit jobban, mint hogy egy család legyünk.”

A két énekes a 2019-es X-Faktor forgatásain szeretett egymásba, ám Petinek nem volt könnyű dolga, hogy meghódítsa Bogi szívét.

„Tetszett, hogy majdnem öt hónapig kellett udvarolnom, küzdenem kellett érte. Úgy éreztem magam, mint tiniként, amikor verseket tanultam és szavaltam a lányoknak. Most szintet léptem és Boginak saját szerzeményeket írtam” – mesélte nevetve az énekes, akitől a kedvese vette át a szót.

„Nem akartam játszani az elérhetetlent, inkább arról volt szó, hogy a tavalyi évemet a karrieremnek akartam szentelni. Akkor kerültem az X-Faktorba, új dalaim jelentek meg, nem vágytam kapcsolatra, de a szerelemnek nem lehet parancsolni. Öt hónapig randiztunk, de boldog vagyok, hogy így alakult” – mondta Dallos Bogi, aki Szerelmemnek becézte kedvesét a műsorban, bár sejtette, ez nem mindenkinek tetszik majd. „Mielőtt bementünk a villába, mondtam Petinek, lehet, hogy a nézőket vagy a többi játékost ez zavarja majd. Peti nem értette, ez miért zavarhat bárkit, de végül igazam lett, sőt, visszanézve, kívülről ez valóban soknak hathatott" – nevetett az énekesnő.

 

Dallos Bogi és Puskás Peti a kiesésük után a Blikk olvasóinak kérdéseire is válaszoltak.

A válaszokból kiderült, hogy kiben csalódtak a leginkább. Bogi szerint Dér Heniék tartották magukat a legkevésbé ahhoz a szövetséghez, amely még a játék elején megalakult köztük.

Bogi érzelmes embernek vallja magát, a Nyerő páros műsor pedig érzelmeket váltott ki belőle is, így ezért sírt annyit a műsor során.

Petiék próbáltak Járai Mátéval és feleségével is szövetkezni, viszont elmondása szerint olyan ellentét volt köztük, amit nem is tudtak, hogy mi okozott. Nem tudják, Máté miért haragudott meg rájuk, hiszen kritikaként annyi hangzott el, hogy túl kedvesek.

Forrás: Blikk