Király Viktor elárulta, meddig várnak még az esküvőre
2019-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat „Mikor lesz a lagzi?” – kérdezik lépten-nyomon Király Viktortól (35) és kedvesétől, Anitától. Nem csoda, hiszen látni a fiatalokon, hogy fülig szerelmesek, ráadásul májusban a lánykérés is megvolt, ám az esküvőről még semmi hír. Mint kiderült, egyelőre időhiány miatt késnek az előkészületek, Viktor és Anita nemrég költözött új otthonba, ráadásul felújításba is belevágtak.

– Picit eltávolodtunk a város zajától, ami nagyon kellett. Sokkal nyugisabb helyen élünk most, közel a természethez, sokkal kevesebb a szmog. Egyszerűen imádjuk – árulta el a Vasárnapi Blikknek Virág Anita, Viktor menyasszonya, akinek a kezét májusban, római vakációjuk alatt kérte meg az énekes.

Kiraly Viktor

– Ő az igazi, jól megértjük egymást – mondta korábban a Blikknek Király Viktor, aki elárulta, szóba került már a családalapítás. – Klasszikus férfi típus vagyok, eljegyzés, esküvő, aztán gyerek. Szeretném tartani a sorrendet, de ha a baba előbb érkezik, akkor sem esünk kétségbe, hiszen boldogok vagyunk együtt.

Azaz most jönne az esküvő, de még csak terveik vannak, mikor kerülhet rá sor.

– Sok munka volt a költözéssel, még mindig vannak apróságok, ráadásul Viktor stúdióját újítjuk fel, ami fontos, hogy tudjon dolgozni. Rengeteg bulija van, készül az év végi nagy koncertre, klipet forgat. Mindkettőnknek rengeteg dolga van, így örülünk, ha az aktuális, hétköznapi teendőkkel boldogulunk, aztán jöhetnek az esküvő előkészületei. Mindketten nagyon várjuk már, jövő nyáron vagy ősszel szeretnénk kimondani az igent – magyarázta Anita, hozzátéve, egyáltalán nem akarnak kapkodni, hiszen a kapcsolatuk úgy tökéletes most, ahogy van, remekül érzik magukat jegyesekként is.

Kiraly Viktor

A gyermekáldás még várat magára Viktoréknál, de Anitáék az énekes ikertestvére, Ben kisfián, Kain élhetik ki vágyaikat, ha babázni szeretnének. A tervek szerint nemsokára találkoznak is. – Szeretnénk elutazni az Egyesült Államokba, mert Benék most nem jöhetnek haza, így rajtunk a sor. Nem is bánom, szeretném megnézni, Viktor hol nőtt fel, hol laktak régen, kíváncsi vagyok életének erre a részére is – mondta Anita.

Kiraly Viktor

Forrás: Blikk