Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 18 éve házasok
2022-06-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 20 éve vannak együtt, 18 éve pedig házasok, dacára annak, hogy az elején az Anita javára lévő 8 év korkülönbség miatt nem jósoltak nekik hosszú kapcsolatot. A sztárpár azonban ezt 20 éve cáfolja!

 

A Barátok közt egykori színészei a napokban ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, s Ottó elárulta, hogy a mai napig gördülékeny a kapcsolatuk.

– Sokszor megkaptuk ezt a korkülönbség dolgot, de szeretjük egymást, nincsenek balhék, elköltözés, megcsalás... Manapság már az is ritka, hogy 18 évet együtt éljenek párok. Nyilván nekünk is vannak dolgaink, de ezek inkább a természetünkből fakadnak, mintsem a korkülönbségből. Én például nem tudok úgy kikapcsolódni, ha befejezetlen munkáim vannak, márpedig az nem ritka. Összeteszem a két kezem, hogy ilyen családom van, az a dolgom, hogy erre vigyázzak, és ne áldozzam be a munka miatt – árulta el a rendező. Mint kiderült, egy véletlen folytán ugyanott voltak az évfordulójuk alkalmával is, ahol 18 évvel korábban a lagzijuk volt.

– Anita meglepetése volt, hogy elmentünk egy szabadulószobába, és mint kiderült, a hely korábban az az étterem volt, ahol a lagzink is tartottuk. Csak beültünk, és nézegettük, mennyi minden megváltozott, és milyen gyorsan elrepültek az évek – mesélte Ottó.

Forrás: Blikk