Kiderült, miért szakított Weisz Fanni és párja
2022-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Másfél év után szakított Weisz Fanni és kedvese, Bókay Gergő. A modell és párja kapcsolata mesébe illő volt, ám nemrég úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A szakítás okairól és körülményeiről Fanni őszintén mesélt a Blikknek.

– Igen, való igaz, Gerivel már nem alkotunk egy párt. Egy szakítás mindig nehéz, komoly lépés, amelyet hosszas beszélgetések és mérlegelés előz meg. Mi már tavaly pontot tettünk a kapcsolatunk végére – kezdte a Blikknek a modell.

– Nem egy harmadik fél miatt szakítottunk, hanem azért, mert a jövőt illetően más elképzelésink voltak. Teljesen normális ebben az életkorban, hogy az ember keresi önmagát, a társát, és bizony van, amikor nem azzal az emberrel sodorja őt össze a sors, akivel leéli az életét. Gerire nem tudnék, de nem is akarok rosszat mondani. Hálás vagyok neki az együtt töltött időért - árulta el.Fanni és Geri hosszú évek óta ismerte egymást, ám kapcsolatuk akkor fordult komolyra, amikor a modell elhagyta volt férjét. A barátságból szerelem lett, tavaly tavasszal pedig össze is költöztek.

"Én jöttem el a közös otthonunkból, már tavaly külön költöztünk"- vallotta be Fanni.

A modell tavaly októberben vált el Hajmásy Pétertől, ami – érdekes módon – nem adott lendületet új kapcsolatának, sőt, az alig pár héttel ezután felbomlott.

Fanni nem szerette volna, ha nyilvánosságra kerül szakításuk híre, ám Geri a közösségi oldalán tudatta a követőivel, hogy barátságban és szeretetben elváltak útjaik.

- Fanni és én már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra – írta Gergő a közösségi oldalán, amelyre a modell a következőket mondta a Blikknek:

– Nem szégyellni vagy titkolni való, ha valami nem sikerül. Azért nem beszéltem korábban erről, mert úgy gondolom, az elmúlt években túl sokszor és túl nagy betekintést engedtem a magánéletembe, ami egyrészről szerintem nem is érdekel sokakat, másrészt nem is tartozik minden a nyilvánosságra – folytatta Fanni.

– Ahogy eddig is, úgy ezután is értéket szeretnék közvetíteni, társadalmilag fontos kérdésekre felhívni a figyelmet. Ez a célom, nem pedig az, hogy a magánéletem legyen terítéken. Természetesen osztok majd meg fotókat és boldog pillanatokat a privát életemből, a családomról, de nem hiszem, hogy a jövőben a szívügyeimről a meg kéne osztanom bármit is. Annyit azért megígérhetek, ha egyszer férjhez megyek, avagy komoly kapcsolatom lesz, arról tudnak majd a követőim – árulta el a modell, aki jelenleg szingli, ám egyelőre jól érzi magát ebben a helyzetben.

A modell és a tévés szakember a szakításuk után is barátok maradtak.

A szakítással kapcsolatban Gergő is megszólalt, aki a Bors megkeresésére elárulta, bár ők is megszámlálhatatlanul sok üzenetet kapnak közösségi oldalaikon, kizártnak tartja, hogy Kulcsár Edina és Csuti sorsára jussanak, ők ugyanis továbbra is jó barátságot ápolnak.

„Nem tehettük meg, hogy egyáltalán nem szólalunk meg, mert már napok óta elképesztő mennyiségű kérdés, kinyilatkoztatás, kéretlen vélemény érkezik a levelező fiókjainkba. Ennek szerettünk volna elébe menni, és tisztázni a dolgokat. Nem vagyunk együtt Fannival. A magánéletünkről ennél bővebben nem fogunk beszélni, erről előre megegyeztünk. Annyit azonban elárulhatok, hogy mi a szakítás ellenére is nagyon szeretjük egymást, és esélye sincs annak, hogy mi is olyan sorsra jussunk, mint ami Kulcsár Edináékkal történik…. Annál sokkal nagyobb szeretet és tisztelet van közöttünk. Nálunk nincs harmadik fél, elfogyott a szerelmünk, ennyi történt” – nyilatkozta Fannival közös történetéről a tévés szakember.

Forrás: Blikk