Kiderült, miért nem akarnak közös gyermeket Janza Katáék
2021-08-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Öt éve boldog párjával, Pesák Ádám színésszel Janza Kata, aki úgy érzi, végre megtalálta azt a boldogságot, ahol végre nincs olyan feszítő tényező, ami frusztrálná. Ádám ugyanis nem szeretne gyereket, Kata lányával és fiával azonban szuperül kijönnek.Kata sokáig tartott attól, hogy a 14 éves Samu és a 23 éves Janka egyszer a szemére veti, hogy a sok előadás miatt nem volt velük annyit, amennyit szeretett volna. Mára azonban már elengedte ezeket az érzéseket és mérhetetlenül büszke mindkét gyerekére.

- Sokáig tartottam tőle, hogy egyszer megkapom majd tőlük, hány este voltam távol az előadások miatt, de hihetetlenül jó fej és megértő gyerekeim vannak. A nagyszülők rengeteget segítettek, ma pedig már sok előadásban ők is megnéznek, a Rómeó és Júliát pedig, amit sok év után újra játszom, kifejezetten imádják – kezdte a Blikknek Janza Kata, aki mérhetetlenül boldog, hogy Janka lánya visszatér hozzá.

 

- Janka életében az elmúlt időszakban hatalmas változások voltak, épp most költözik vissza hozzánk a mamahotelbe, mert eddig egy barátnőjével laktak albérletben. Most kezdi a második évet a Pesti Magyar Színiakadémián és amellett, hogy rettentően hasonlít rám, hihetetlenül tehetséges is. Nehéz döntés volt ez Janka számára, hiszen három év után hagyta ott a jogi egyetemet, amit hosszas vívódás előzött meg. De meg kellett lépnie, mert már az egészsége is ráment arra, hogy érezte, nem jó helyen van. Ezt azonban eleinte még magának sem akarta bevallani. Kezdődő gyomorfekélye és refluxa alakult ki, nagyon féltettem, de végül döntött és otthagyta a jogot, hogy a színészi pályára lépjen. Hihetetlen volt látni, ahogy kivirult és most végre nagyon jól érzi magát. A szerelem is rátalált, Bencét, a párját pedig mindenki imádja a családban – áradozott a színésznő, aki örül, hogy újra gondoskodhat a lányáról is. - Imádom, hogy sürgölődhetek körülöttük és kiélvezek minden pillanatot, amikor még gondoskodhatok róluk. A pandémia alatt rengeteget főztem, reggel már gőzölgött a reggeli az asztalon, mire felkeltek és ezt imádják ők is. Előre félek a pillanattól, amikor már Samu is annyira önálló lesz, hogy nem engedi majd az uzsonnáját megcsinálni vagy hogy elvigyem a suliba, de tudom, hogy ez az élet rendje.

Janza Kata párja, Pesák Ádám remekül kijön a színésznő gyerekeivel, főleg Samuval szoktak az élet nagy dolgairól beszélgetni. Noha Katának hiányozni fog a gondoskodás, ha mindkét gyereke kirepül otthonról, Ádámmal kezdettől fogva nem terveztek közös gyereket.

- Nagyon jó ez így, hogy mindenféle feszítő tényezők nélkül vagyunk boldogok. Nem feszültünk rá soha az esküvő- és gyerektémára, Ádám nem is nagyon tud mit kezdeni a kicsi gyerekekkel és most szeretne a munkájára koncentrálni. Rengeteget játszik, de amikor teheti, megvitatja az élet nagy dolgait a fiammal, sok mindent jobban meg tud beszélni vele, mint velem. Nekünk ez a jó felállás és ha valaki öt évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy egy ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatban fogom megtalálni a rég vágyott boldogságot, biztosan kinevetem akkor - mesélte a színésznő.

Forrás: Blikk