Kiderült, miért ment tönkre Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága
2020-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az egész világot sokkolta a hír, amikor az álompárnak hitt Brad Pitt és Jennifer Aniston 2005-ben bejelentette a válásukat. Míg a színész szinte rögtön Angelina Jolie karjaiban kötött ki, addig Anistonnak beletelt pár évbe, míg a szerelem újra rátalált, a szintén színész Justin Theroux személyében.

Aniston és Theroux először 2007-ben találkozott a Trópusi vihar forgatásán, majd több évnyi járás után 2015-ben összeházasodtak. Látszólag nem is lehettek volna boldogabbak, de 2017-ben már elkezdődtek a gondok a házasságukban.

Jennifer Aniston 2018 februárjában ünnepelte a 49. születésnapját, azonban a bulin a férje nem jelent meg. Négy nappal később a pár bejelentette a válásukat.Kiderült, hogy Justin teljesen összeomlott, amikor rábukkant Aniston Bradtől kapott titkos szerelmes üzeneteire, amiket még akkor írt, amikor még együtt voltak. Bár Jennifer biztosította Justint, hogy a romantikus levelek nem jelentenek semmit, de a férj nem tudta túltenni magát ezen. Persze a válóok nem csak ez volt, hanem az is, hogy a pár nem tudott megegyezni abban, hogy New Yorkban, vagy Los Angelesben telepedjenek le.

Forrás: Blikk