Kiderült, hogyan tudta meg Gianni, hogy felesége gyermeket vár
2020-08-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rengeteg csalódás után érkezik Gianni Annoni és Debreczeni Zita életébe a baba. Gianni többször is elérzékenyült, amikor arról kérdezték, hogyan tudta meg, hogy apa lesz.

Őszintén és elérzékenyülve mesélt élete egyik legmeghatározóbb pillanatáról Gianni Annoni a Világtalákozó című beszélgetős rádióműsorban. Kadarkai Endre az adás legvégén arról kérdezte a műsorvezetőt, hogyan tudta meg, hogy felesége várandós, amelynek történetét meghatódva mesélte el az étteremtulajdonos.

Mint kiderült, a tizedik lombikprogramjuk járt sikerrel, de a sok csalódás miatt a fotósként dolgozó Zita már nem is szerette volna felvenni az eredményről szóló, kórházból érkező telefonhívást. Így Gianni volt az, aki először megtudta: felesége hormonszintje megváltozott, gyermeket vár.

"Csak annyit mondtam neki, "anya vagy" -idézte a 24.hu a párás tekintetű Gianni szavait, aki azt is elárulta, a hosszadalmas procedúrák alatt igyekezett tartani a lelket kedvesében, és amennyiben nem sikerült volna a program, tovább próbálkoztak volna.


Forrás: Blikk