Kiderült, hogyan került közelebb egymáshoz Várkonyi és Zsidró
2020-02-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Január végén Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás sejtelmes fotóval jelentették be közösségi oldalukon, hogy találkozgatni kezdtek. Ám részleteket egyikük sem akart elárulni, csupán annyit nyilatkoztak a találgatásokkal kapcsolatban, hogy a hír igaz, találkozgatnak.

Azóta sem a műsorvezetőnő, sem a mesterfodrász nem kívánt bővebben mesélni, ám a Story most mégis újabb információkat tudott meg.

Mint kiderült, amikor még decemberben a Life Tv-n futó Női Titkok Várkonyi Andreánál című műsorban vendégeskedett Zsidró Tamás, nem volt közöttük semmi, sőt, csak a műsor után pár héttel kezdtek el üzengetni egymásnak.

„Akkor még semmi nemvolt köztük. Korábban is ismerték egymást, de csak felszínesen, néhány szót váltottak, ha összefutottak, és ennyi. A felvétel után 1-2 héttel sms-ezni kezdtek, aztán az üzengetésből randi lett. Azt mesélte Andi, hogy azzal vette le a lábáról, hogy ízig-vérig férfi, aki pontosan tudja, hogyan kell egy nőt meghódítani, miközben nagyon romantikus alkat és igazi úriember” – árulta el Várkonyi Andrea egyik, a neve elhallgatását kérő barátnője, aki hozzátette: nagyon jól érzik magukat egymás társaságában és szeretnék minél jobban megismerni a másikat.

Forrás: Blikk