Kibékült Király Viktor és felesége
2024-03-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sikerült megmenteni a házasságát Király Viktornak és feleségének, Király-Virág Anitának! Bár a házaspár másfél évig harcolt azért, hogy kijöjjenek a gödörből és elkerüljék a válást, mindez nem volt hiábavaló. Információink szerint újra egy párt alkotnak, és az énekes felesége a kisfiával együtt visszaköltözött a családi házba.

Úgy tűnik, Viktornak sikerült beteljesíteni azon vágyát, miszerint 2024-ben – maga mögött hagyva a fájdalmas múltat – testileg és lelkileg is rendbe hozza az életét. Az énekesnek másfél évébe telt mire visszakapta családját és a feleségével sikerült túljutniuk a mélyponton. Ez az időszak Viktor számára borzasztóan nehéz volt, teljesen padlóra került, hiszen a családja hiánya mellett alkotói válságban is szenvedett, ráadásul jó néhány plusz kiló is felszaladt rá.

– A magánéleti nehézségeim sok minden másra is kihatottak. Sokszor éreztem azt, hogy alábbhagyott az alkotói vágyam, nehezebben tudtam komponálni, miközben máskor percek alatt jön az ihlet – ismerte el tavaly év végén Viktor, aki eldöntötte, idén a lelki egyensúlya mellett életmódváltásba is kezd, hogy visszanyerje a régi formáját.

Ebben pedig a felesége, Anita van a segítségére.

– Mivel a táplálkozásom inkább diétásnak mondható, amiket főzök, azok főleg egészséges ételek, ezért, ha akar, ha nem, fogy tőle. Az elmúlt időszakban, amióta ismét együtt van a család, már nagyon sokat fogyott. Ebben persze, sok más is közrejátszik, így a lelki béke is. Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, illetve hogyan alakul az életünk – mondta a napokban Anita, akinek a szavai arra utalnak, hogy nemcsak újra egy párt alkotnak a férjével, de ismét egy fedél alatt élnek budai családi házukban.

Kerestük Viktort, ám időt kért, hogy meséljen a házassága alakulásáról. Egy közeli ismerősüktől azonban megtudtuk, Anita és a hároméves kisfiuk, Kolen visszaköltöztek az énekeshez.

– Néhány hete már újra együtt élnek, amitől Viktor nagyon boldog, teljesen kicserélték őt. Megérte ennyit küzdeniük a házasságukért, mert most úgy tűnik, sikerült nekik rendbe hozniuk mindent. Voltak pillanatok, amikor már a környezetük is lemondott arról, hogy újra egy család lehetnek, de Viktor sosem adta fel, végig kitartóan küzdött a családjáért, aminek meg is lett az eredménye – mesélte az informátor.

Viktor és Anita házassága azután került mélypontra, hogy az énekes 2022 tavaszán hazatért az Ázsia Expressz című műsor forgatásairól. Anita nem sokkal később el is költözött kisfiával a közös otthonból, de a gyermeküket továbbra is közösen nevelték. A pár ezután az alapoktól próbálta újraépíteni a kapcsolatát, randevúkra és romantikus külföldi nyaralásokra szöktek el kettesben. Bár még tavaly nyáron is úgy tűnt, a helyzet menthetetlen, sőt, a válás gondolata is felmerült, sokadik nekifutásra sikerült ezen is túllendülniük, és a karácsonyt már együtt töltötte a család.