Kate Beckinsale elárulta a jó házasság titkát
2019-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kate Beckinsale szerint többen maradnának házasok, ha a párok külön élnének. „Házasnak lenni egyszerű, de együtt élni valakivel bonyolult tud lenni” – véli.


A 46 éves színésznő a Women's Health magazinnak nyilatkozta: „Azt hiszem, több embernek menne a házasság, ha nem kellene ugyanabban a házban élniük. Házasnak lenni ugyanis egyszerű, de az 'éljünk együtt valakivel' dolog már sok. Úgy gondolom, a nőknek különösen (általánosságban), mert nagyrészt alárendeljük magunkat a másik szobában tartózkodónak. Tehát, ha férjnél vagy, barátod van, gyereked vagy szüleid, egyszerű azzal előállni, hogy te mit szeretnél, de végül csak lezárni egy 'oh, ne, ne, ne rendben van ez így'-gyel. És csak jó, hogy erről nem kell mindig beszélni.”

Kate utálja, ha a magánéletére vetődik a figyelem, s el is magyarázta, miért: „Ha mindenki téged figyel, szörnyű helyzetek teremtődnek, még ha alapból minden rendben is megy. Ha megfojtanék egy mókust vagy bántanék valakit, arra figyelnének az emberek, de ha átlagos, tiszteletteljes életet élek, az senkit nem érdekelne.”

Forrás: Blikk