Ilyen lesz Vajna Timi karácsonya Andy nélkül
2019-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kiskora óta szereti és várja a karácsonyt Vajna Tímea, aki idén Amerikában, egyedül tölti az ünnepet. Mindössze a macskája lesz mellette, de – mint mondja – Andy nélkül nem szeretne karácsonyozni. Januárban elhunyt férje hiányát barátai társaságával próbálja enyhíteni, remélve, hogy mindez valamennyire majd eltereli a figyelmét.

„Mindig az jut eszembe, hogy isteni ételeket főzött-sütött, és az egész házat feldíszíttette profi szakemberekkel, mire hazaértem. A férjem karácsonymániás volt, minden évben hatalmas fát állítottunk a nappali közepén. Emlékszem, állandóan megnézte, kinek mit hozott a Jézuska, fürkészte az arcokat” – emlékezett vissza az özvegy, hozzátéve: Andy mindig megvendégelte az alkalmazottait, december 25-én pedig csatlakozott hozzájuk a családja is. Tímea arra is kitért, hogyan telt a tavalyi, utolsó közös karácsonyuk. Mint mesélte, kicsit olyan érzése volt, hogy a férje nem szeretné megünnepelni a szentestét.

 

„Úgy viselkedett, mintha hamar túl akarna lenni rajta, a végén még ki is jelentette: "Na, végre ezt is letudtuk!" Nem kaptam tőle ajándékot sem, azt mondta, nem volt ideje ezzel foglalkozni. Kicsit összecsapta a vacsorát, nem volt olyan gondos, mint a korábbi években, és hamar el is mentünk aludni. Mindezek ellenére szeretetben és békességben telt az ünnep, de talán már akkor érezte, hogy ez az utolsó.”

A jelenleg a filmipari karrierjét építgető özvegy a férje hiánya ellenére sem feledkezett meg az ünnep igazi lényegéről, s idén is sok karitatív kezdeményezésben vett részt karácsony tájékán. Ajándékokat vitt a gyermekszív központban lábadozó kicsiknek, emellett menhelyeket is támogatott, Amerikában pedig azt tervezi, hogy ételt oszt a hajléktalanoknak. A jótékonykodásról nem tervez lemondani a továbbiakban sem, a jövő évvel kapcsolatban pedig bizakodó.

„Mindenképp pozitív változást várok, hiszen számmisztikailag is bizonyított, hogy a 2019-es év sokak számára nagyon nehéz volt, de a 2020-as esztendő mindenkinek változást hoz az életébe. A legtöbb változás nyilván rajtunk múlik, de egy kis szerencse sem árt hozzá.”

 

Forrás: Blikk