Kásás Tamás megmutatta szerelmét
2021-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vizilabdázóról magánéletéről ritkán lehet olvasni, ezért is lehet sokak számára meglepő a közösségi oldalán megosztott legújabb fotója.

A sportlegenda ugyanis csinos barátnőjével látható a képen, éppen ünnepelnek. Nem is akármit, már 18 hónapja, vagyis másfél éve egy párt alkotnak.

Kásás most kivételt tett, bepillantást nyújtott magánéletbe: sokan nem is tudták, hogy párkapcsolatban él-e vagy szingliként. A fotó tanúsága szerint újra szerelmes, s ismét jóval fiatalabb, gyönyörű lány a választottja.

A klasszis pólós kedvesének a neve Sophie, Instagram adatlapja szerint tökéletesen illik Kásáshoz: mindketten az egészség, a testmozgás, az állatvédelem elkötelezett hívei, és imádnak együtt új helyeket felfedezni.

Kásás Tamás életrajzi könyvéből is kiderült, hogy több fiatalabb barátnője volt. Szerelmi életében a legnagyobb publicitást talán az Oroszlán Szonjával való kapcsolata kapta, talán ezután határozhatta el, hogy attól fogva nem nyilatkozik többet a magánéletéről. Ezért is nagy szó most, hogy megmutatta szerelmét.

Igazi álompárt alkotnak:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kásás Tamás (@tommaso5) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk