Dér Heni elárulta, hogyan készül a szülésre
2021-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kismamaként sem hagyta abba a sportot Dér Heni (34). Eleinte a korábbi edzéseit folytatta, ám növekvő pocakja miatt egyre kevesebb gyakorlatot tudott elvégezni, így elkezdett jógázni.

– Mindig is fontos volt számomra a mozgás, és ez most is így van. Konzultáltam az orvosommal, aki azt mondta, ha korábban is edzettem, nyugodtan folytathatom. Nagyon jót tett az elején, csak akkor nem voltam rosszul, amikor edzettem. Nemrégiben viszont elkezdtem jógázni, autodidakta módon sajátítom el a mozdulatokat, de érzem, hogy jót tesz a tartásomnak, az ízületeimnek – mesélte a Blikknek az énekesnő, aki párjával, Bakos Gergellyel apás szülésre készül.

– A párom szerintem jobban tart a szüléstől, mint én, leginkább attól, hogy hogyan tud majd nekem segíteni. Járok online szülésfelkészítő órákra, az első után el is sírtam magam, mert átéreztem, hogy nemsokára a karomban tarthatom a kisbabánkat – tette hozzá Heni, aki azt is elárulta, sok mindent megvettek már a kisfiuknak. – Ruhácskákat még nem vettünk, de megrendeltük már a bababútorokat és a babakocsit is.

Forrás: Blikk