Kárpáti Rebekáék fél évig küzdöttek, mégsem tudták megmenteni kapcsolatukat
2021-11-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Eddig bírták, elmúlt a szerelem. Két év után szakított Kárpáti Rebeka és kedvese, Frohner Ferenc. Bár a pár bejelentése meglepte a rajongókat, ám a Blikk úgy tudja, közel fél éve már voltak problémák a kapcsolatban.

 
A modell és fodrász kedvese hosszú hónapokig küzdött azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Amikor nehézségeik adódtak, pont kapóra jött az RTL Klub páros műsora, a Nyerő páros, ahol ismét kettesben lehettek, és a kapcsolatukra koncentrálhattak.

– Jó lehetőségnek gondolták a műsort. Mindketten nagyon sokat dolgoznak, állandóan úton vannak, csinálnak valamit. Hiá­ba laktak együtt, sokszor csak este találkoztak, amikor hullafáradtan hazaestek – mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse.

– A műsor jó hatással volt a kapcsolatukra, bár a bent töltött idő alatt is rájöttek, hogy mennyi súrlódás van kettejük között, és hogy sokszor nem figyelnek egymásra. Sajnos ez a felismerés is kevés volt ahhoz, hogy megmentse a szerelmüket. Amint kijöttek, szakítottak, külön is költöztek. Persze akkor is szerették egymást, de érezték, hogy nem tudnak párként működni. Mások voltak a céljaik, és egyszerűen felőrölték őket a hétköznapok. Hiába mentek esténként máshova haza, tartották a kapcsolatot. Nem álltak készen arra, hogy elengedjék egymást. Amikor adásba került a műsor, akkor is hezitáltak, hogy mi lesz velük, mert nem tudtak dönteni. Szerettek volna együtt maradni, de nem ment. Végül Rebeka mondta ki az utolsó szót, hogy legyen vége – tette hozzá a Blikk informátora, aki szerint a pár békében, barátságban vált szét. Bár azt tervezik, hogy később is tartják majd a kapcsolatot, egyáltalán nem biztos, hogy szoros viszonyban maradnak, főleg ha valamelyikük új párra talál. – Rebeka nem kapcsolatfüggő, ám az utóbbi pár évben sűrűn jöttek egymás után a kapcsolatok az életében. Az igazit keresi, s fiatal kora ellenére szeretne családot alapítani.

A Blikk megkereste Fecót, aki nem szeretett volna nyilatkozni, Rebeka pedig nem reagált a hívásukra.

„Őszintén szerettem volna, ha te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett. Vala­miért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben” – írta a közösségi oldalán Re­beka.

Az Instagramon Feri is vallott az érzéseiről Rebekának.

- Egy nő ki mellett a legnagyobbat fejlődtem meg. Megannyi dolgot köszönhetek neked…Kitartottunk egymás mellett és emeltük egymást azért, hogy építhessünk egy közös jövőt. Azonban elcsúsztunk valamin…Ennek ellenére Elképesztő miken mentünk keresztül és mennyi közös élményt adtál nekem. Tisztelettel szeretettel gondolok Rád és Ránk! Köszönöm az elmúlt két évet Bec… Hatalmas érték vagy! - írta Frohner Ferenc az Instagramon.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frohner Ferenc (@ferencfrohner) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk