Karapancsev Kristófék első csókja
2024-04-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Karapancsev Kristóf és Halász Rebeka a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi szériája óta egy párt alkot. Most elmesélték, hogyan habarodtak egymásba.

A Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának győztese beleszeretett a versenytársába, Halász Rebekába, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él. Karapancsev Kristóf és az énekesnő is egy fájdalmas szakítást követően találtak egymásra tavaly decemberben, és annyira szoros kötelék alakult ki köztük, hogy a szilvesztert is együtt töltötték, illetve az előadó bemutatta a barátainak is a szőke szépséget. A 27 éves fiatal azóta fel is költözött Budapestre és közös projekteken dolgozik a szerelmével együtt. Most eddig nem hallott részleteket árultak el a románcuk kialakulásáról.

"Már a műsor kezdete óta tartott ez közöttünk, vagyis a szimpátia már akkor látszódott. Nyilván nem nagyon beszéltünk róla, mert szerettünk volna mindketten a versenyre fókuszálni" – kezdte részletezni Rebeka, hozzátéve, november környékén tudatosult benne, hogy több van köztük barátságnál.

- Én már október elejétől - kontrázott rá Kristóf, aki már akkor kiszemelte magának az énekesnőt.

A kapcsolatukban a tehetségkutató győztese volt a kezdeményező fél, azonban az elején még tartott attól, hogy mit gondol róla a lány.

- Határozottan én kezdeményeztem – említette meg Kristóf, mire Rebeka hozzáfűzte:

- Kicsit félénk volt a fiú, de ő kezdeményezett – nevetett a TV2 csinos sztárja. A pár már egy közös klipet is leforgatott együtt, elárulták, hol csattant el az első csók köztük.

A hotelban csattant el az első csók, ahol elszállásolta a versenyzőket a TV2. Az én szobámban

- mesélte boldogan Rebeka.