Kanye West durva bosszút állt Kim Kardashianon
2022-01-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A válás mellett még a szerelemi életükben is háborúzik egymással Kim Kardashian és Kanye West.

Miután a házasságuk végérvényesen tönkrement, a modell új párt keresett magának és összejött a komikus Pete Davidsonnal. Egyre többet mutatkoznak a nyilvánosság előtt, most éppen a Bahamákra utaztak édes kettesben. Ez sérti a rapper büszkeségét, aki bosszúból most a dögös színésznő, Julia Fox oldalán vigasztalódik. És, hogy ez nyilvánosságra is kerüljön és visszavághasson nejének, saját fotóst fogadott fel, hogy „álpaparazzi” képeken megörökítse a randijaikat New Yorkban és Miamiban.

– Egy Broadway-előadsára mentek hármasban, Kanye, Julia és a fotós. Majd a Carbone nevű elit étteremben egy privát szobában vacsoráztak, ahol szintén készültek róluk felvételek. Oda nem juthat be véletlenül egy fotós, így egyértelmű, hogy az ő embere volt ott – mondta egy bennfentes a Page Six riportjában.

Felvetődtek olyan pletykák, hogy a világsztár egy készülő projektjéhez készít felvételeket, amelyek a magánéletét dokumentálnák. Azonban a család ismerősei szerint véletlenül sem erről van szó, inkább kicsinyes szerelmi bosszúról.

– Férfiként egyértelműen dühíti, hogy Kim továbblépett és új párra lelt. Ez még akkor is fáj neki, ha a házasságuk már egyértelműen menthetetlen. Mivel világszerte rajonganak érte a nők, kudarcként fogja fel, hogy már nem kell a feleségének és lecserélte őt – mondta egy informátor a portálnak. – Kim láthatóan remekül érzi magát új szerelmével, Pete-tel, egyre több a közös program, a karácsonyt is együtt töltötték és pihenni is elutaztak egy luxus üdülőparadicsomba. Kanye kénytelen azt mutatni a külvilág felé, hogy már ő is továbblépett és párra lelt. Ezzel nem is lenne baj, azt viszont kicsinyes bosszúnak tartom, hogy külön fotóst bérel fel, hogy a sajtóban biztosan megjelenek képeik és ezzel bosszantsa a nejét.

A sztárpár még 2020-ban költözött szét, a szakítást pedig tavaly januárban jelentette be. Korábban még úgy tűnt, van esély a békülésre, de most már egyértelmű, nincs visszaút.

 

Nehéz ügy a válásuk

Szakértők szerint bonyolítja a válást, hogy 7,8 milliárd dolláros (milliárd Ft-os) közös vagyonon kell osztozniuk, ebből elvileg 6,6 milliárd (2108 milliárd Ft) Kanye-é, 1,2 milliárd (383 milliárd Ft) pedig Kimé. Az is kérdéses, hogy a négy gyermekük felügyeleti jogában hogyan tudnak megállapodni.

Forrás: Blikk.hu