Joshi Bharat újabb komoly lépést tett a válása érdekében
2021-10-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A tévénézőket a napokban valóságos sokként érte a hír, hogy Joshi Bharat 31 év után elválik a feleségétől, Csillától. Mivel a házasok már korábban is mentek át nehéz időszakon, a műsorvezető rajongói joggal hihették, hogy ezúttal is sikerül átlendülniük problémáikon, ám úgy tűnik, erre egyre kisebb az esély.

 

Az ingatlan.com nevű oldalon ugyanis 109 millió forintért már meg is hirdették azt a – a gödöllőn található – 180 négyzetméteres, 4+1 fél szobás, kültéri medencés házat, amelyben Joshi Bharat a családjával lakott.

„A házat 2003-ban teljes körűen felújították, modernizálták, azóta folyamatosan karbantartott, fejlesztett, beleértve a tetőt, a nyílászárókat, a konyhát, a külső szigetelést, mindezek mellett mégis megtartotta eredeti hangulatát, ami leginkább a gyönyörű, eredeti gerendázatban köszön vissza. A ház közvetlen természetvédelmi terület melletti, teljesen csendes, madárcsicsergős saroktelken helyezkedik el” – olvasható a Színes Ász által kiszúrt hirdetés szövegében.

A lap megkeresésére Joshi Bharat nem kívánt reagálni, a műsorvezető házának eladásával megbízott ügynök azonban elárulta, hogy egy hölggyel (vélhetően Csillával) kötött szerződés alapján próbálja értékesíteni az ingatlant.

Forrás: Blikk