Köllő Babett a férjével való kapcsolatáról mesélt
2021-10-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Köllő Babett, a Sztárban sztár leszek! zsűritagja a Hot! Magazinnak elmondta, nem túl bevált számukra a közös hálószoba, mindig külön alszanak, több okból is. „A mai napig a lányommal alszom. Nem mászkálok meztelenül otthon a férjem előtt” – mondta Babett, hozzátéve: úgy gondolja, teljes kitárulkozás esetén elvész a varázs.

Egy másik ok, amiért a külön hálószobát választják, az az, hogy a bioritmusuk teljesen más. „Amikor a lányunk osztálykiránduláson volt, újra kipróbáltuk az együtt alvást, de András hajnalban eltűnt mellőlem, visszament a saját szobájába, ahol kedvére tévézhet” – mesélte.

Babett úgy gondolja, a házaséletnek nem feltétele a közös hálószoba. „Bevallom, nem szeretek kiskifliben aludni, ilyenkor a babusgatás sem hiányzik, inkább aludjunk” – fogalmazott.

A megismerkedésükről is mesélt a lapnak. „Egy autóversenyen felvonult pár gyönyörű, félmeztelen lány testfestékben, a férfiak pedig bámulták őket. Az emancipáció jegyében rájuk üvöltöttem: 'Jók a csajok, mi?' Az egyik férfi András volt. Elkérte a számomat a barátomtól, aki azt mondta, nyugodtan rázzam le. Nem sikerült!” – mondta.

Babett azt is elmondta, hogy az együtt töltött évek alatt a lángoló szerelem átalakult egy sokkal mélyebb szeretetté köztük. „Megtanultuk kezelni a másikat, túl vagyunk a mélypontokon, beálltunk egy harmonikus menetrendre” – fogalmazott.

Forrás: Blikk