Joe Jonasék máris újabb babára vágynak
2020-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Noha mindössze négy hónap telt el az első közös gyermekük megszületése óta, máris a családbővítésen gondolkodik Joe Jonas és kedvese, Sophie Turner.

Ismét belevágott a babaprojektbe Joe Jonas és szerelme, Sophie Turner! A híresztelések szerint a fiatal énekes és a színésznő számára annyira megtetszett a szülői szerep, hogy cseppet sem akarnak sokáig várni azzal, hogy kislányukat, Willát – aki július végén jött a világra – egy kistestvérrel ajándékozzák meg. Úgy tudni, nagyon izgatottak, s kis családjukat szívesen bővítenék – írja a Female First.

 

„Joe és Sophie máris azon vannak, hogy a második baba is összejöjjön. Izgatottan várják, hogy a családjuk egy újabb taggal bővüljön. Azzal, hogy Willa megszületett, csak még közelebb kerültek egymáshoz, és ez megerősítette őket abban is, hogy egy nagy családra vágyjanak” – mondta a Us Weeklynek egy bennfentes.

„Joe maximálisan kiveszi a részét a gyermeknevelésből, mindenben segít, amiben csak tud. Imád a babával lenni és Sophie-nak segíteni” – tette hozzá a szerelmesekhez közel álló informátor.

Forrás: Blikk