Jelek, melyekből kiderül, hogy ő az igazi
2024-01-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Nem könnyű megkülönböztetni a fellángolást az igaz szerelemtől. Amikor még nagyban dúl a szerelem, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy éppen az az igazi, akivel épp abban a pillanatban járunk. De ahogy a kapcsolat halad előre, eldől, hogy ez tényleg így van-e. Vannak kapcsolatok, melyek véget érnek, más kapcsoltok pedig házassággal végződnek. De hogyan lehet tudni a végkimenetelt már az elején? Sajnos sehogy, viszont van néhány szempont, melyek figyelembe vételével könnyebben rájössz majd, hogy ki lehet az igazi.1. Közös jövőbeli célok
Ha az igazival hozott össze a sors, akkor valószínű nagyon hasonló jövőképetek van, hasonló tervekkel és célokkal. A nagyon hasonló tervekből könnyű olyan közös terveket szőni, melyek mindkettőtöket boldoggá tesznek, és egyikőtöknek sem kell lemondania semmi olyan dologról, ami számára fontos.

2. Közös érdeklődés
Ha nincs közös érdeklődés, a kapcsolat hamar kiüresedik, mivel nem lesznek új élmények, melyek mindkettőtök számára érdekesek. Akivel nincs bennetek közös, az valószínűleg nem az igazi. Nem kell, hogy ugyanaz legyen a hobbitok, csupán annyi kell, hogy legalább érdekeljen titeket mindaz, amivel a másik foglalkozik, vagy ami iránt a másik érdeklődik.

3. A legjobbat szeretnéd neki
A szerelem azt jelenti, hogy a másik szükségleteit tartod előtérben a tieiddel szemben, még ha áldozatokat is kíván. Ha párod például egy olyan munkahelyen dolgozik, amit nagyon szeret, de ez sok utazással és egymástól távol töltött idővel jár, te pedig elfogadod ezt a helyzetet, akkor valószínű, hogy te a legjobbat szeretnéd a párodnak. Ahhoz, hogy egy párkapcsolat tökéletes legyen, fontos, hogy a szemünkben a másik fél boldogsága legalább annyira fontos legyen, mint a sajátunk. Sőt! Legyen fontosabb, mert így az ő boldogsága boldoggá tesz. Ha ez megvan köztetek, akkor lehet, hogy megtaláltad az igazit.

4. Fontosnak tartjátok egymást
Ha érzed, hogy nagyon fontos szerepet tölt be életedben a párod és ugyanakkor te is fontos szerepet töltesz be az ő életében, akkor már jó úton jártok. És ha ezt az állapotot sikerül fenntartanotok hosszabb ideig, akkor szinte biztos, hogy egy nagyon jó úton haladtok a közös élet felé.

5. Elviselitek egymás szokásait
Bizonyára tudjuk azt, hogy ha valakit jobban megismerünk, akkor rájövünk, hogy nagyon sok olyan szokása van, amit nem akar, vagy nem tud levetkőzni. Ha sokat vagytok együtt, te is megtapasztalod ezeket a szokásokat, és ha mindezt el tudod fogadni anélkül, hogy állandóan szemrehányásokat tennél feléje, sőt úgy érzed, hogy tudnál ilyen szokásokkal együtt is élni, akkor minden bizonnyal ő a te lovagod.

6. Barátok vagytok
A barátság sokkal biztosabb alapokra épül, mint a szerelem, ez nem egy hirtelen fellángolás, ami pár hónap után alábbhagy, hanem egy hosszabb ideig tartó kapcsolat. A szerelem idővel átalakul, sok párkapcsolat veszít ugyan fizikai spontaneitásából, de a szórakozás és a jó beszélgetések hosszú ideig megmaradnak. Ha tudtok együtt nevetni, viccelődni, elmesélni egymásnak a mindennapi problémáitokat és meghallgatni a másikat is, akkor minden bizonnyal egymásnak vagytok teremtve.

7. Kompromisszumot kötsz érte
Szeretni valakit önfeláldozással és kompromisszummal jár. Ha olyan ember iránt vonzódsz, aki nem hajlandó türelmes lenni és nem osztja meg veled életének minden részét, akkor sok munka vár rátok, vagy nagy csalódás érhet az esküvő után. Ha ezek a tényezők mind megvannak és kapcsolatodat elég erősnek érzed ahhoz, hogy nekivágjatok a közös életnek, akkor ez a személy álmaid nagy Ő-je.

Ez is érdekelhet! - Erre a 3 dologra figyelj, ha első randira mész!