Az anyaság legapróbb részleteiről beszélt Szabó Erika
2024-01-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabó Erika kisfia, Nolen októberben született meg. A népszerű színésznő most elárulta, hogy a szülést egyáltalán nem élte meg negatívan, ám az aggódás nála is megjelent a kisfia születése után.

„Sok barátnőmtől hallottam azt, hogy a szülés után hatalmas aggodalom lett úrrá rajtuk, mert szembesültek azzal, hogy itt van egy kisbaba, akit életben kell tartani, de nálam szerencsére nem jelentkezett ilyen érzés. Egyedül olyan volt, hogy az éjszaka közepén felébredtem, majd gyorsan megnéztem, még lélegzik-e. Amikor láttam, hogy mocorog, azonnal megnyugodtam. Annyi történt még, hogy a férjemet megkérdeztem, biztosan jól működik-e a babaőrünk, de eddig még nem volt probléma vele”

– nyilatkozta Szabó Erika, de hozzátette: Nolen nagyon nyugodt baba, és remekül együttműködnek.

A színésznő azt is elmondta, hogy császármetszéssel hozta világra a gyermekét, mert az orvosok ezt látták a legjobbnak, ám ez nem volt tervezett. Szabó Erika egyáltalán nem csalódott, mert csak az volt neki a fontos, hogy a fiát zökkenőmentesen világra hozza.

A jó hír, hogy Erika a pici baba mellett is kipihenheti magát:

„Az első hetekben volt néhány nehéz éjszakánk, de szerencsére már nem jellemző ez. Persze, mondják, hogy ez még változhat, de mivel nem hasfájós, végigalussza az éjszakákat. Így én sem vagyok kimerült, sokszor nyolc órát is aludhatok mellette!”