Janicsák Veca válik férjétől
2022-02-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Janicsák Veca egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, de most megtörte a csendet, és őszintén mesélt arról, hogyan élte meg, hogy többé nem lehet gyermeke, hiszen el kellett távolítani a méhét. Az énekesnő most beszélt először arról, hogy elvált férjétől, Ladányi Jancsó Ábeltől.

Janicsák Veca az elmúlt időszakban inkább a háttérben maradt, ugyanis több komoly gond is a vállára nehezedett. Annak ellenére, hogy kívülről úgy tűnt minden rendben van az énekesnő életében, valójában komoly küzdelmeket vívott: házassága tönkrement és egészsége is leromlott. Az X-Faktor első szériájának felfedezettje a Glamournak először mesélt a megpróbáltatásairól.

Veca férjét, Ladányi Jancsó Ábelt az Ázsia Expressz második évadában ismerhette meg a közönség. Egy közös kislányuk is született 2016-ban, ám a gyermek érkezése után nemsokkal a pár komoly hullámvölgybe került és különköltöztek. Végül úgy tűnt sikerült felülemelkedniük a problémákon, 2017-ben pedig kimondták egymásnak a boldogító igent. Három év házasság után azonban 2020-ban végleg elváltak útjaik egymástól. A pár soha nem engedte be a nyilvánosságot a magánéletébe, így a válás is csendben zajlott. Veca most mégis úgy döntött, megszólal a mögötte álló időszakról, különösen azért, mert szeretné elkerülni a pletykákat.

Elmondta, hogy már a várandóssága során is veszélyeztetett terhesnek bizonyult, ugyanis egy miómával küzdött. Az elváltozást ugyan sikeresen eltávolították, de újabb betegséggel kellett szembenéznie. Autoimmun beteg lett, ami miatt mélyvénás trombózist kapott, majd 2020-ban egy vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

– Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet.

"A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani" – árulta el a megrázó részleteket Veca.

Az énekesnő elmondta, hogy mivel alapvetően zárkózott típus, így még nehezebb neki erről beszélni. Rosszul esett neki az is, amikor a műtét után egy reggeli műsorban megkérdezték: mikor jön a baba?

– Annyira jó lenne, ha az emberek megtanulnák, nem illik nőtől ilyet kérdezni – magyarázta, majd hozzátette: sokan tabuként kezelik ezeket a témákat, és a nőiességhez kötik a női szerveket, de ő a műtét óta sokkal nőiesebbnek érzi magát.

– Megszabadultam a terhektől, teljesen felszabadultam – mondta.

Veca igyekszik feldolgozni a vele történteket, és pozitívan nézni a jövőbe, ehhez azonban állítása szerint az kellett, hogy őszinte legyen magához.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Janicsák Veca Official (@janicsakvecaofficial) által megosztott bejegyzés


– Kicsiny országunk egyik rossz szokása, hogy a psziché egészségére egyfajta luxusként tekintünk, pedig rengeteg helyzetben segíthet egy szakember. Mára megtanultam őszinte lenni magammal, és igen, volt olyan pont, amikor ehhez el kellett mennem egy pszichológushoz. Ilyenkor keresed az okokat, milyen mértékben vagy te a felelős a történtekért, és mit tehetsz azért, hogy ez jó irányba változzon a jövőben. Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel, úgy hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat – mondta.

Forrás: Blikk