Csuti elárulta, hogyan érzi magát a szakítás óta
2022-02-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mindenki meglepődött, amikor Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága tönkrement. Azóta napvilágot látott a hír, miszerint Edina újra szerelmes, Csuti pedig jelenleg építi önmagát.

 

Nem lehetett könnyű a vállalkozóként dolgozó Csutinak feldolgoznia a történteket, de nem akar tovább keseregni, jól tudja, ő is hibázott.

A Ripostnak elmesélte, hogy Márk nélkül is válással végződött volna a házassága, ő pedig már jobban van, mint az elmúlt hetekben. A gyerekek érdekeit szem előtt tartva igyekeznek minden kérdésben békésen megegyezni Edinával, akivel arra törekszenek, hogy a legjobbat hozzák ki a kialakult helyzetből. Megtalálta azokat az dolgokat, amikkel le tudja foglalni magát: jelenleg egy applikáción dolgozik, ami az emberi jó cselekedetekre hívja fel a figyelmet. Úgy érzi, képes pozitívan tekinteni a jövőbe, aminek nagyon örül.

Gyermekeiket, Medoxot és Ninát pedig soha nem akarták elkényeztetni, így ha kaptak egy új játékot, az általuk választott régi darabot felajánlották jótékony célokra.

Forrás: Blikk