James Van Der Beek és felesége hatodik babájukat várják
2019-10-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az amerikai sorozatszínész hihetetlen örömhírt osztott meg a rajongóival: nemsokára hat gyönyörű gyermek boldog apukájának mondhatja majd magát.

James Van Der Beek

James Van Der Beek és Kimberly Brook még 2010-ben keltek egybe. Ez a színész második házassága, ami a jelek szerint meghozta számára az igazi boldogságot, hiszen immár a hatodik kisbabájuk érkezését várják. A sztár öröme azonban nem lehet teljesen felhőtlen, hiszen hosszú bejegyzése nem csak a boldogságukról számol be, de egy kis keserűségről is. Mint elárulta, nem sokkal a hatodik baba fogantatása előtt a felesége egyszer elvetélt.

James Van Der Beek

„Elképesztő örömmel jelentjük, hogy egy újabb kis örömcsomag választott minket jövendőbeli családjának. Úgy döntöttünk, az első ultrahangfelvételt megtartjuk magunknak. Ez egy olyasmi, amit én sohasem gondoltam volna, hogy tenni fogok... De Kimberlyvel nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, korábbi magzatunknál ugyanis egy vizsgálat során felfedezték, hogy nincs szívverés, nincs baba, és ezt a pillanatot veletek is meg akartuk osztani. A vetélésről ritkán beszélnek az emberek, inkább titokban tartják. De nem szabad szégyenkezni, időt és teret kell adnod magadnak feldolgozni. Mi eldöntöttük, hogy megosztjuk ezt a hírt is magunkról – nem tudva, hogy mi vár ránk ezután –, lehetőséget adva, hogy átadjuk tapasztalatainkat és bátorítást nyújtsunk másoknak” – írta a színész a megható sorokat bejegyzésében.

Az egyetlen kérdés születendő babájukkal kapcsolatban, hogy – hasonlóan az eddigi öt gyermekükhöz – vajon ő is szőke hajjal születik-e?

James Van Der Beek

Forrás: Blikk