Jákob Zoltánnak nem kell olyan nő, aki tálcán kínálja magát
2023-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jákob Zoltán régi vágású férfinak tartja magát, ezért szeret udvarolni a nőknek, és nem vonzza, ha egy nőért nem kell küzdeni.

A Nagy Ő, melyet a Puncs.hu támogat, egyik epizódjában igencsak különleges, hőkamerás játékon kellett részt venniük a versenyzőknek, A lányok fejenként 3 percet kaptak arra, hogy privátban, fürdőruhában csevegjenek Jákob Zoltánnal, miközben hőkamerával figyelték és elemezték a testi reakcióikat egy szakember segítségével. A milliárdos elmondta, zavarba jött a forgatáson.

„Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy pár percenként más nő ül az ölembe, ér hozzám, fogja meg a combom, ölel át, mindezt ráadásul majdnem pucéran. Nem tagadom, volt olyan hölgy, akinek kimondottan jólesett a közeledése. Ha nem forogtak volna a kamerák, vagy épp nem tudom, hogy a másik szobában a csajok árgus szemekkel figyelik minden mozdulatunkat, akkor bizony tovább is mentem volna” – árulta el, hozzátéve: akadt olyan hölgy, akinek a viselkedése kellemetlenül érintette őt.

„Nem azért, mintha nem tartanám őt vonzónak, helyesnek, csak egyszerűen nem szeretem, ha egy nő ennyire könnyen kapható.”

Én egy régi vágású férfi vagyok, szeretek udvarolni, ez mindig is így volt. És bár ez a műsor egészen másról szól, itt értem küzdenek, attól még fontosnak tartom, hogy egy nő nő maradjon, nekem pedig engedje meg, hogy férfi lehessek.

„Többek közt ezért sem hagytam, hogy megcsókoljanak” – jelentette ki az üzletember, aki azért kicsit hozzászokott ahhoz, hogy nők veszik körül.

„Közben persze, azon járt az agyam, mennyire jó dolga lehetett Szulejmánnak. A műsor után egyébként volt is bennem némi hiányérzet. Hozzá lehet ám szokni ahhoz, hogy egy tucat nő mindent megtesz azért, hogy végül őt válasszam. No, de nem rontott el a műsor, továbbra is hiszek abban, hogy a férfinak kell udvarolnia. És nem is kellene olyan nő, aki tálcán kínálja fel magát. Abban mégis mi lenne a kihívás?”