Jákob Zoltán, a következő Nagy Ő elárulta, milyen számára az ideális partner
2023-02-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Most először egy milliárdos üzletember kegyeiért versenyeznek majd a hölgyek, ugyanis Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa lesz a következő Nagy Ő: most elárulta, milyen számára az ideális partner. Ezzel történelmet ír a TV2, hiszen ezúttal nem egy sztár, hanem egy milliárdos üzletember keresi majd a szerelmet.

A férfinak, aki azt is bevallotta, hogy annak idején belebukott néhány befektetésébe, a jelenlegi vagyona 43 milliárd forintra becsülhető, amivel ő Magyarország 37. leggazdagabb embere.

Zoltán elárulta, hogy férfi létére bizony hamar szerelembe tud esni, és mindig pozitívan gondol vissza a kapcsolataira, bármi történik is.

– A szerelemben szerencsés vagyok, főleg azért, mert könnyen szerelembe esek, ami nem egy pozitív tulajdonság, de amikor benne vagyok, akkor mindent beleadok, és nagyon jó szokott lenni. Nyilván ebből következik az is, hogy volt már több. Amikor vége van, akkor nem azt gondolom, hogy az egész rossz volt, hanem a jó részeket mindig értékelem, és azt őrzöm meg magamban – fejtette ki.

Az üzletember nem riad meg a kihívásoktól, szereti az extrém dolgokat, éppen ezért mondott igent arra, hogy ezúttal ő legyen a Nagy Ő.

– Sokszor megmutatom azt, honnan hova lehet eljutni. Példát szeretnék mutatni, hogy el lehet érni az álmokat. Ebben a műsorban én is kíváncsi vagyok, mit lehet elérni. Ami nekem nagyon fontos, az a humor. Azt szeretem, ha valaki jó társalkodópartner is, mert én sokat mozgok a társasági életben. Szeretek nyüzsögni, és tudni kell ezzel együtt élni – mesélte a Tények Pluszban.

Zoltán igyekszik kiszűrni azokat a nőket, akik csak a pénzért szeretnék őt közelebbről megismerni, amire a múltban már többször is volt példa.

– Mindig oda terelem a beszélgetést, hogy nagyon hamar kiderüljön. A Nagy Ő egy próbája lesz ennek az egésznek. Nagyon sokszor sikerül, de nagyon sokszor nem – mesélte.

– Egész életemben a kíváncsiság hajtott. Amikor nem voltam gazdag, kíváncsi voltam, milyen lehet annak lenni, ők hogyan élnek, hogyan udvarolnak... Most, hogy már elértem ezt a célomat, hasonló indíttatásból vállaltam A Nagy Ő felkérését is. Így akik hasonlóan kíváncsiak, mint én voltam, válaszokat kaphatnak ezekre a kérdésekre, és afféle inspirációként is szolgálhat, hogy hová lehet eljutni, ha teszünk az álmainkért. Az életem szinte nyitott könyv, a különböző közösségimédia-felületeken elég sok mindent megmutatok belőle, így a leendő versenyzők is betekintést nyerhetnek a mindennapjaimba. Ezúttal arra vállalkozom, hogy a kamerák előtt keresem a leendő párom. A munkám mellett a legnagyobb hobbim az utazás, havonta új úti célom van, a világ legkülönbözőbb tájaira repülök, így, ha valaki nem szereti az egzotikus helyeket, annak nem én leszek a jó választás – mondta.