Hogyan vedd körül magad pozitív emberekkel? 3 tuti tipp
2023-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Biztosan Te is ismered őket. Már a látványuktól, a hangjuktól összeugrik a gyomrod, ha megjelennek a közeledben. Ők azok az emberek, akik egyszerűen leszívják az energiád. Csak panaszkodnak és mindig a rossz dolgokról beszélnek, kivetítik Rád a félelmeiket és bizonytalanságukat, ezzel lehúzva Téged is a maguk szintjére. A legjobb, amit tehetsz, ha minél gyorsabban megszabadulsz tőlük.

Folyamatosan alakítanod, fejlesztened kell az emberi kapcsolataidat, de ehhez először saját magadat, és az énképedet kell helyre tenned. Amikor ugyanis önbizalomhiányban szenvedsz, és alulértékeled a képességeidet, akkor negatív energiákat sugárzol ki a környezeted felé. De amint kezdesz kibékülni az életeddel, és jól érezni magadat a saját bőrödben, akkor egyre inkább pozitív kisugárzás jellemez majd Téged is.

Amilyen a kisugárzásod, olyan embereket fogsz magadhoz vonzani is. Ha pesszimista vagy, akkor hamar megtalálnak a folyton panaszkodók és elégedetlen társak. Ezt bizonyára szeretnéd elkerülni, ezért fontos, hogy a saját gondolkodásodra odafigyelj.

Hogyan csináld? Az alábbi 3 tipp segíteni fog!

Higgy magadban!

Hányszor hallottad már életed során ezt a mondatot? Bizonyára sokszor. És nem véletlenül. Az emberek ugyanis érzik rajtad, hogy mennyire vagy magabiztos. Ha nem hiszel magadban, akkor hozzád hasonló, önértékelési zavarokkal küzdő társak fognak vonzódni hozzád.

Hogyan higgy magadban? Ez annyit jelent csupán, hogy fogadd el magadat annak, aki vagy. Vedd sorra az erősségeidet, képességeidet, előnyeidet, külső és belső jó tulajdonságaidat. Legyél kedves magadhoz, a belső hangodat is próbáld pozitív irányba terelni. Ha hiszel magadban, akkor képes vagy tisztelni magadat, kitartani a saját igazad mellett és követni a szívedet. Ezzel a környezetedben lévő emberek feléd irányuló viselkedésed is megváltozik, eltávolodnak tőled a panaszkodók (hiszen már nem értesz velük egyet), és helyettük becsatlakoznak a magabiztosak, akik jó energiát hoznak az életedbe.

Bocsáss meg gyorsan!

Ha évekig cipeled a mások miatt elszenvedett sérelmeket, nyalogatod csak a fájó sebeidet, az mind negatív energiát hoznak az életedbe. És persze még több negatív kisugárzású embert. Fontos, hogy mielőbb megbocsásd magadnak a múltban elkövetett hibákat. De bocsásd meg másoknak is, akik vétetettek ellened, és fájdalmat okoztak Neked. Tudnod kell, hogy minden okkal történik, egy-egy tapasztalat, egy-egy életesemény alakít és formál olyan emberré, aki most vagy. Mindig lesznek hibák, csalódások és sikerek, de ezekből tanulhatunk. Minél több rossz tapasztalat van a hátad mögött, minél több megbocsátás, annál jobb ember lehetsz.

Ez is érdekelhet! - 10 tipp, hogy pozitív párkapcsolatokat vonzz be az életedbe

A kedvesség kedvességet vonz.

Ahhoz, hogy pozitív élményeket élhess át, Neked is pozitívan kell a világhoz hozzá állnod. Ha optimista és nyitott vagy, akkor hozzád hasonló energikus emberek fognak megtalálni, akikkel kölcsönösen motiválhatjátok egymást. Legyen a szokásod, hogy örülj mások sikerének úgy, mintha a sajátod lenne. Higgy a saját és mások álmaiban is, és ők is hinni fognak a tiéidben. Minél erősebben a jóra koncentrálsz, annál több pozitív élményt tapasztalhatsz meg.

De ne várj azonnal nagy csodát. Haladj kis lépésekkel, és legyél türelmes. Gyakorold a pozitív hozzáállást minden nap. Ha viszont valami rossz történik, vagy valaki felbosszant, akkor próbáld minél gyorsabban továbbengedni a negatív gondolatokat, és töltsd meg jóval a szívedet. Minél többször látod magadat olyannak, amilyen, és minél inkább elfogadod magadat olyannak, amilyen, annál szerethetőbb és vonzóbb leszel a jó emberek számára.