Ivancsics Ilona az igazit keresi
2024-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ivancsics Ilona 63 évesen újra visszanyerte a régi alakját. A színésznő elárulta, hogy vágyik a szerelemre.

A Szomszédok Vágási Jutkája, Ivancsics Ilona nehéz időszakot tudhat maga mögött. 15 év után, 2022-ben szakított a párjával, majd felszámolta az addig közösen vitt magánszínházukat. Bár Sebők Péterrel 15 év alatt nagyon sok mindent építettek fel együtt, kiderült, pont a közös munka miatt futott zátonyra a kapcsolatuk. A 63 éves színésznő az utóbbi időben megelégelte a felszedett plusz kilókat, és úgy döntött, változtat. Jelenleg már tele van optimizmussal, nagyon jól érzi magát a bőrében, ugyanis elhatározta, hiába hatvan feletti, nem adja fel, megszabadul a súlyfeleslegtől.

„Mindig volt rajtam néhány plusz kiló, csak ruhákkal ügyesen eltakartam. Három hónap alatt viszont sikerült 10 kilót leadnom. Számomra fontos volt, hogy természetes módon fogyjak, ezért esett a választásom egy gyógynövényes készítményre, ami mellett nem éheztem. Jó érzés tükörbe nézni, és büszke vagyok, amiért eltűnt a hasam körüli háj” – magyarázta a színésznő, aki hisz a természetességben, így semmilyen plasztikai műtétnek nem vetette alá magát.

Ilona a nehéz időkben a fiára, Bencére támaszkodhatott, a szakítása után ő lett a biztos pont az életében. Úgy érzi, hamarosan minden rendeződhet körülötte.

„Sokáig nehéz volt lelkileg elengednem a színházam. Már sikerült. Tudtam, hogy pénzt kell keresnem, a hogyan volt a kérdés. Egy- vagy kétszereplős estjeim vannak, valamint gyakran hívnak verset szavalni. Egy hosszú folyamat eredményeként megtanultam értékesíteni a munkám” – említette meg a színésznő, akinek már csak a nagy Ő hiányzik az életéből.

Várom az igazit, nem gubózom be, de sok seben túl vagyok. Nem mindenáron mondok igent. Korombeli társra vágyom, aki – hozzám hasonlóan – humán beállítottságú. Olyanra, aki nem Jutkát a Szomszédokból, hanem engem szeretne megismerni. Így se szürke az életem, egyensúlyban vagyok önmagammal. Ha jön az igazi, szívesen fogadom, ha nem, akkor sem esem kétségbe, mert megtanultam egyedül is jól érezni magam

– vallotta be őszintén.