Itt az első fotó Berki Krisztiánék titkos esküvőjéről
2018-12-11  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Berki Krisztián és Katona Renáta, azaz Mazsi már férj és feleség, ám a nagy napról még semmilyen fotót nem osztottak meg a rajongókkal. Eddig...Berki Krisztián és Mazsi titokban házasodtak meg.

– Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem – mondta szűkszavúan Berki a Blikknek korábban.

Berki most egy közös fotót posztolt, ami minden bizonnyal a nagy napon készült: Mazsi kezében az esküvői csokor, közben szerelmes csókot adnak egymásnak egy autóban a friss házasok."A férfi genetikailag nem hűségre, hanem hódításra programozott. De, ha megtalálja azt az egyetlen Nőt, akihez nem csak testtel képes kötődni, akkor attól a perctől, hogy a saját szenvedése árán férfivá érjen és megértse, nem pusztán az ösztönök és hormonok teszik férfivá, hanem a szeretet és a lelki érettség legtisztább, legmagasabb szintje. Amelyben nem léteznek kicsinyes és önigazoló hazugságok” – írta az idézetet Berki a fotóhoz.

Forrás: Blikk