Kellemetlen helyzetbe hozta exe Vilmos herceget Katalin előtt
2018-12-11  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Katalin hercegné egyszer meglehetősen kellemetlen helyzetbe került, amikor 'én még soha' játékot kellett játszania Vilmos exével.Érdekes történetet elevenítettek fel Vilmosék múltjából. Mint ismert, Katalin és Vilmos még az egyetemen ismerkedtek meg egymással, és 2002-ben, éppen ezen sztori idején kezdett elmélyülni a kapcsolatuk. Az akkor 20 esztendős fiatalok Vilmos exe, Carly Massy-Birch társaságában múlatták az időt egy bulin, ahol a fiatalok az „én még soha” játékot kezdték el játszani.

A játék lényege, hogy a résztvevő emberek sorban mondanak egy kínos dolgot az 'én még soha' kezdettel. Úgy, mint: „"én még soha nem szívtam cigarettát”. Akik csinálták már azt a dolgot, ami elhangzott, azoknak inniuk kell egy felest.

A sztoriról beszámoló Katie Nicholl elmesélte, Vilmos exe, Carly a játékban, amikor rá került a sor, bejelentette: „én még soha nem randiztam két emberrel ebből a szobából”. Tette mindezt úgy, hogy tudta, Vilmos éppen Katalin mellett ül, és ő lesz az egyetlen, akinek innia kell. A jelenlévők mind nagyon zavarban voltak, Vilmos pedig szúrós szemekkel nézett Carlyra, aki nagyon élvezte a helyzet kínosságát.

Katalin és Vilmos kapcsolatára a jelek szerint ez a kellemetlen helyzet nem volt komoly hatással, ugyanis öt éven keresztül voltak együtt, egészen 2007-ig.Forrás: Blikk