Ismerd meg 2021 női hajtrendjeit!
2021-03-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Új frizurára vágysz? Legyen szó elegáns hosszú hajról, sikkes bobról, vállig érő vagy rövid hajról, 2021-ben hangsúlyt kap mindegyik stílus.

A várakozás mindig még nagyobb örömöt okoz, még akkor is, ha a hajfestés vagy a hajvágás önjelölt mesterévé váltunk ebben az időszakban. Azonban ez nem lesz mindig így, és egy szakember munkájával semmi nem ér fel. Nézzük tehát, mik várnak ránk idén a női frizurák háza tájékán!

Találkozhatunk hosszú, közepesen hosszú, nagyon rövid, de még a márna stílussal is – igen, a 80 éves legendás hajtrendje visszatérését ünnepli.

Az idei év hitvallása: „Inspiráljuk a nőket új megjelenésre, a trendek és a viselhetőség tökéletes keverékével, kortól és hajszerkezettől függetlenül.”

Hosszú haj

Unod a hosszú hajat? Lehet másképp is! A hosszú hajjal igazi kaméleonként váltogathatjuk megjelenésünket, éppolyan változatos lehet, mint a nő, aki viseli.

Ha hosszú, szőke és hullámos hajunk van, akkor a nőiesség egyik igazi megtestesítője van kezünkben, ráadásul végtelen formázási lehetőséggel. Játsszunk bátran a hullámokkal, és csempésszünk fonatokat frizuránkba! Használjuk ki a női frizurák igazi klasszikusát!

Ha egy kis extra tartásra vágyunk, vágassunk lépcsőzetes hajat és formázzuk göndörre! Ez a stílus igazi jolly joker, egyszerre hétköznapi és elegáns. Minél göndörebb, annál elbűvölőbb megjelenést sugároz, és kibontva vagy a tarkónkon egy copfba összefogva is jól mutat.

 

A bob frizura

A klasszikus bob, ami sosem megy ki a divatból. Mindegy a hosszúság, hogy egyenes vagy hullámos, mindenhogy jól mutat. Előnye, hogy szinte minden arcformához tökéletes illik, és nem igényel extra hajformázást.

Ha nem szeretnénk túl rövid hajat, válasszuk az úgynevezett longbob vágást. Frufruval vagy anélkül is szuperül mutat, és ha egy kis extrát szeretnénk, balayage hajfestési technikával feldobhatjuk. Ez a fajta frizura természetes tartást ad a vékonyszálú hajnak is.

A klasszikus rövid bob frizura pedig igazi természetességet kölcsönöz viselőjének. Tökéletes párosítás frufruval. Ha fejjel lefele szárítjuk meg hajunkat, szuper tartása lesz tincseinknek, természetes módon. Ha megbolondítanánk egy kicsit a stílust, használjunk hajsütővasat a nagy göndör hullámok érdekében.

 

Rövid haj

A bátor és lehetőségekre nyitott nőknek idén is ajánljuk a rövid hajat. A kócos hatásútól a letisztultig a rövid haj egyszerűen sosem unalmas. Persze, ha igazán sokat szeretnénk vágatni hajunkból, szükségünk lesz egy jó adag bátorságra, de meg fogják jutalmazni, ígérjük.

Az úgynevezett „pixie-cut” frizura töretlen sikernek örvend a 1960-as évek óta. Sportos, sokszínű és unisex. A vágásnál a tarkón a legrövidebb haj, a fejtetőről pedig valamivel hosszabb tincsek adják a szép formát. A melír különösen jól áll ennek a vágásnak, igazi texturált végeredményt kölcsönöz.

Bizony, a 1980-as évek márna frizurája visszatér! Néha új lépcsőzetes technikával, néha frufruval, idén pedig a nyakrészen hosszabban hagyott, a fej tetején pedig kócosabb hatást keltő vágással hódít.

Forrás: Activebeauty