Indul a LoveStream - a társtaláló show!
2021-03-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

A LoveStream egy vadonatúj interaktív show formátum, ahol népszerű színészekkel (Szabó Kimmel Tamás, Jordán Adél, Szabó Simon, Földes Eszter) játszunk csajozóst, pasizóst, tévedőst, matchelőst, viccest, bénázóst, romantikust, és persze tökéletest – azaz mindent, amit a párkeresés hullámvasútján érdemes tudni mielőtt bárki beszáll. Ha viszont valaki már benn van, annál jobb, mert akkor nemcsak szórakozni, hanem párt is lehet találni nálunk.

Az élőben rögtönzött jeleneteken ráadásul nemcsak szórakozni lehet, hanem irányítani is az előadás alatt a telefonra letöltött alkalmazással. Mint egy PlayStation játékban, csak élőben és élő színészekkel! Tomi és Adél összejöjjön? Inkább arra kíváncsi valaki, vagy egy édeshármasra? Ja, hogy milyen felállásban? hmmm... Várjunk csak, azért ez nem egy felnőtt csatorna, hanem egy interaktív show. Ez a műsor valóban attól különleges, hogy nálunk a néző nemcsak nézi, hanem alakíthatja is egyrészt az előadást, másrészt a saját maga sorsát az okostelefonja applikációján keresztül.

 

Itt tehát nem valóság-show hősökre lehet szavazni, hanem nálunk minden néző maga lesz a játékos, a saját maga drukkere és egyben a szavazója! Hogy mire? Természetesen arra, hogy megtalálja a párját. A NAGY ŐT, aki ugyanúgy szavaz a legtöbb kérdésben, mint a kiszemelt párja, aki azokat szereti, aki ugyanazt gondolja, épp ugyanazokat a dolgokat utasítja el. Párkere... illetve nem: pártaláló show, mert nálunk nemcsak a kinézet, meg néhány (talán kamu) profil-információ alapján lehet párba állni, hanem itt csupa olyan kérdést kap minden játékos néző, amiknek a válaszaiból fog kiderülni, hogy mennyire illenek össze! De ne gondoljon senki se nehéz műveltségi, se logikai vetélkedőre, viszont arra igen, hogy pl. milyen zenét szeret, milyen filmeket néz, milyen szokásai vannak, hogy viselkedik bizonyos helyzetekben, a rántott csirkét, vagy a görögsalátát szereti-e jobban? – ilyesmi kérdésekkel játszunk az előadásban, és miközben a néző a telefon LoveStream applikációjában válaszol, a rendszerünk megtalálja a leginkább hozzá illő partnert; legyen az fiú vagy lány!

A LoveStream csapata - pszichológusok, szociológusok, szexuál-terapeuták, szoftveresek, írók, rendezők és színészek segítségével - egy olyan játékos kérdőívet állított össze, amely a társkeresők válaszai alapján állítják párba mindazokat, akik részt vesznek a játékban, illetve az online előadásunkat megnézik.

A LoveStream show így olyan hozzáillő párt talál a játékosoknak, akivel már csak az ásó, kapa és a nagyharang fogja elválasztani, de ha mégse, akkor legfeljebb megnyalhatja a tíz ujját (feltéve, ha nem asztalos*) – vagy inkább az övét.

* Két asztalos esetében ez 2x 8 ujj...

És az a pár, aki a legtöbb kérdésre ugyanazt a választ adta, megnyeri a fődíjat, ami egy egyhetes egzotikus nyaralás lesz, ami abban a pillanatban élesedik, amikor már lehet utazni!

 

További információk és jegyvásárlás a LoveStream oldalán!