Így viseljük idén nyáron a legtrendibb kis fehér ruhát
2020-07-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Tudtad, hogy a kis fehér ruha az új kis fekete ruha? A nyár alapdarabját számtalan fazonban megtaláljuk az üzletekben, ráadásul kedvünknek és stílusunknak megfelelően is rengeteg módon viselhetjük. Íme néhány inspiráció 2020 nyarára!

Csipetnyi sportossággal fűszerezve

A kis fehér ruhánál talán csak a fehér sportcipő nagyobb trend 2020-ban. Hát még a kettő együtt! Ha úgy érezzük, hogy a csupa csipke ruha túl romantikus hozzánk, akkor húzzunk hozzá fehér sportcipőt, és az összhatás máris sokkal lazább és kúlabb lesz.

 

A nude varázsereje

A kis fehér ruhát fehér kiegészítőkkel kombinálni nem érdemes – túl steril és unalmas lesz az összhatás. De akkor mégis mivel párosítsuk, ha nem szeretnénk további színt vinni szettünkbe? Hát a jolly joker nude-dal, amely remekül illik a fehérhez is! Ha nude a szandálunk és a táskánk, akkor garantáltan minden tekintet a gyönyörű fehér ruhánkra irányul!

 

A szalmatáska szezonja

Az idei nyár kedvenc kiegészítője egyértelműen a szalmatáska. Bizony, már nem csak a strandon állja meg a helyét ez a praktikus darab! Szerencsére a kis fehér ruhával is csodásan mutatnak a szalmatáskák, a kettő párosítása pedig rendkívül romantikus szettet eredményez. 

 

Monokróm mánia

A fekete-fehér szettek szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk ezt a verziót! Hiszen ki mondta, hogy egy fehér ruha nem lehet rockos és vagány? Csak kapjuk elő a bőrdzsekinket, a motoros csizmánkat, és kész is a tökéletes szett! A szegecses kistáska és a choker csak még tovább fokozza ezt a hatást…

A szivárvány minden színe

És ha már a fekete-fehér szettek szerelmeseinek kedveztünk, íme egy összeállítás azoknak, akik a színekért rajonganak! A kis fehér ruhát könnyedén színpompássá tudjuk tenni, ha kiegészítőink a szivárvány színeiben pompáznak. A színes pomponos saru nagyon trendi, akárcsak a tarka karkötők!

Forrás: Activebeauty