Weisz Fanni a Balatonnál vigasztalódik a szakítása után
2020-07-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy hét után életjelet adott magáról Weisz Fanni (27). A modell a Balaton partjáról posztolt képeket és rövid videókat a közösségi oldalán, ám a közzétett felvételek cseppet sem megnyugtatóak.

 

A szépségkirálynő, aki a múlt héten egy Instagram- posztban jelentette be, hogy hét évvel megismerkedésük, illetve két év házasság után szakított egykori szerelmével, Hajmásy Péterrel (32), láthatóan nem viseli jól, hogy tönkrement a házassága, valósággal belefogyott a szomorúságba. Igaz, a kommentelői szerint gyönyörű, de a rajongók talán így szeretnének egy kis lelket önteni bele, ami az ismerősei szerint ráfér.

Ugyanakkor szintén beszédes az is, hogy a képek és videók alapján képtelen letenni a jegygyűrűit, amelyeket szerelme zálogául kapott. Weisz Fanni korábban két ilyen ékszert hordott, egy vastagabb karikagyűrűt és egy kicsi, kecses gyémánt eljegyzési gyűrűt. Noha az elmúlt hetekben gyakran előfordult, hogy ezeket nem hordta, a napokban újra ott ékeskedtek a kezén.

 

Ezt a Blikk egy informátora is megerősítette.

– Fanni az egyik legjobb barátnőjével a Balatonon tölti ezeket a napokat, és ugyan próbál mosolyogni, de látszik rajta, hogy nagyon nehezen viseli ezt az időszakot. Nagyon szomorú és kivan, általában hatalmas napszemüveg mögé rejti az arcát. Ugyan próbálja összeszedni magát, de érthető, hogy még bőven a kapcsolat gyászidőszakában nem a vidámság jellemzi. Viszont érdekes, hogy most is látható volt a kis gyémántgyűrű, de egyszer láttuk a vastag karikagyűrűjét is a jobb kezén – árulta el egy bennfentes, aki a napokban találkozott Fannival a Balatonon.

A kis gyémántköves egyébként a második eljegyzési gyűrűje, ugyanis az elsőt elvesztette egy nyaraláson, így Péter másodjára is megkérte a kezét.

A Blikk megkérdezett egy szakembert a lehetséges okokról. A pszichológus szerint természetes, hogy egy feleség hol leveszi, hol felveszi a jegygyűrűjét szakítás után.

– Ilyenkor egy emberben szabályosan harcot vív a remény és a reménytelenség, a régi, közösen megélt szép emlékek és a meghozott döntés súlya. Néha el akarjuk fojtani, néha szeretnénk felszínre engedni, de ennek a folyamatnak végbe kell mennie, ám az személyiségfüggő, ki milyen gyorsan lesz készen arra, hogy elinduljon egy új úton – árulta el Rusz Edit szexuálpszichológus, aki szerint az már mellékes, hogy ez az út egy jó ideig tartó szingliség vagy egy új párkapcsolat lesz. A lényeg, hogy a mostaninak a lezárására lélekben is időt kell hagyni.

Hajmásy Péter pár napja szintén a Balatonnál töltött egy kis időt barátaival. Az egykori kosaras az északi parton, Balatonudvariban golfozott a sporttársakkal, akik mindent megpróbáltak, hogy felvidítsák a szakítás miatt letört fiatalembert.

Forrás: Blikk