Így tudta meg Rácz Jenő, hogy felesége várandós
2021-11-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra júliusban kötötték össze az életüket, esküvőjük óta pedig alaposan felgyorsult körülöttük a világ. Az elmúlt napokban ugyanis bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, kisvártatva pedig a baba neméről és a nevéről is lerántották a leplet.Bár a sztárpár tagjai sok mindent megosztottak meghitt pillanataikról, azt nem tudhattuk, hogyan és mikor derült ki a gyermekáldás, egészen idáig. A Story Magazinnak adott interjújukban ugyanis erről is lerántották a leplet. Dóri elárulta, szinte biztosak abban, hogy a nászútjukon fogant a baba, akinek az érkezésével egyelőre várni szerettek volna, de az élet nem így hozta:

– Még egy ideig várni akartunk a családalapítással, ezért nem tettünk semmit. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, mindent megtettünk azért, hogy teherbe essek – mondta Dóri. Hozzátette: kisbabájuk egy igazi szerelemgyerek, aki jönni akart és már nagyon várják.

– A pozitív terhességi tesztet látva, az első reakciónk a sokk volt, még úgy is, hogy én már gyanakodtam. Egyrészről mindig pontos a menstruációm, így már a pár nap késés is feltűnt. Plusz, amikor a héten harmadszor rendeltem indiait, és úgy ettem a fűszeresebbnél fűszeresebb ételeket, mint aki életében ilyen finomat még nem kóstolt, akkor leesett. Azonnal hívtam Jenőt, hogy bármilyen későn is végez az étteremben, hazafele vegyen az éjjel-nappaliban egy tesztet. Hajnali egy körül ért haza, két tesztet hozott, így nem vártunk reggelig – kezdte mesélni izgatottan Dóra, majd így folytatta:

– Bevonultam a fürdőbe, megcsináltam, majd látva a pozitív eredményt, szóhoz sem jutottam. Kimentem hozzá, kérdezte, mi lett, én meg álltam teljesen ledöbbenve, ő meg azt hitte, viccelek! Beszaladt a fürdőbe, nézegette a tesztet, de mivel pasi, fogalma nem volt, mit mutat, ezért előásta a tájékoztatót, de ekkor már nagyon nevettem. Ezután alig aludtunk, reggel megcsináltuk a másikat is, és biztossá vált, nemsokára hárman leszünk – fejtette ki Dóri.

Forrás: Blikk