Így tartják fenn a szenvedélyt Tápai Szabináék hét év házasság után
2020-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Különleges, nem mindennapi módon tartják fenn a tüzet kapcsolatukban Tápai Szabináék (34). Ha meztelen fénykép érkezik a telefonjára a férjétől, Kucsera Gábortól (38), Szabina bizony fut-szalad haza az urához.

 

Úgy tűnik, a szenvedély hét év házasság és két gyerek után sem múlt el a sportoló sztárpárnál, a mai napig szívesen lepik meg a másikat pikáns fotókkal vagy videókkal. Az egykori kézilabdázó hálószobatitkaikról rántotta le a leplet a Life TV Bréking című műsorában, ahol Berki Krisztián (40) arról faggatta Szabinát, neki hogy tetszik, ha valaki képet küld a nemi szervéről.

„Nekem nagyon tetszik, nincsen vele semmi problémám. Sőt! Sietek haza, az egész testemet beindítja” – árulta el kendőzetlenül Kucsera Gábor felesége, és nem titkolta, nekik is vannak intim fotóik és néhány videó is. A pikáns téma teljesen feltüzelte a vendégek hangulatát, a kétgyermekes anyuka fantáziája annyira beindult, hogy bevallotta, kedve támadt ahhoz, hogy újabb fényképet küldjön haza a férjének. A Blikk megkereste a házaspárt, akik elmondták, miért küldözgetnek ilyen képeket.

„Hét év házasságba ez belefér, a legtöbb pár szerintem készít ilyen fotót” – mondta a Blikknek nevetve Tápai Szabina. Felmerül a kérdés, hogy milyen biztonsági intézkedéseket tesznek a párok, hogy az intim képek ne kerüljenek illetéktelen kezekbe? Hiszen jól emlékszik mindenki, hogy például Voksán Virág aktképei egy eltűnt telefonban maradtak, amelyekkel később zsarolták is őt ismeretlenek. Néhány éve pedig az egész világon végigsöpört egy botrány, amikor világsztárok telefonjait törték fel és lopták el lementett pucér képeiket. Tápaiék viszont erre nagyon vigyáznak.

„Ha készítünk ilyen fotót, mi azt azonnal töröljük is, mert az annak a pillanatnak szól, nem őrizgetjük" – magyarázta a Blikknek az egykori kézis.

Forrás: Blikk