Tokár Tomi és felesége külön ünneplik első házassági évfordulójukat
2020-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Külön ünnepli feleségétől első házassági évfordulóját Tokár Tamás. A Fókusz műsorvezetője – akinek júniusban született meg első gyermeke, Andris – az Instagram-oldalán árulta el rajongóinak, hogy napra pontosan egy éve annak, hogy hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, Kovács Dorottyával, ám valamilyen rejtelmes oknál fogva nem tölthetik együtt ezt a különleges évfordulót.

„Ma egy éve. Életem második legboldogabb napja a legtökéletesebb feleséggel, a számunkra legfontosabb emberekkel. Nagyon sok mindent köszönhetek Dórinak, a legesleg társ az életemben, aki ezekben a napokban is bebizonyítja, mennyire erős, bátor és kitartó. Külön ünneplünk és újra rájöttünk, hogy nincs semmi fontosabb az egészségnél és családnál” – írta mosolygós fotójukhoz Tokár Tamás, akinek rajongói is rákérdeztek, miért ünnepelnek külön a feleségével. Egyikük azt feltételezte, ennek talán a veszélyes koronavírus-járvány lehet az oka.

„Nem [a korona miatt]. Más oka van, amiről egyelőre nem szeretnénk beszélni” – írta válaszul a Fókusz műsorvezetője.

Felesége, Dorottya hasonló poszttal jelentkezett:

„Már az is nagyon fájt, amikor márciusban kint rekedtél Amerikában, és nem lehettünk együtt a 4. évfordulónk alkalmával. Gondoltam majd az első házassági évfordulónkat rendesen megünnepeljük. Azonban az élet most egy még nagyobb nehézséget állított elénk, amiről jelenleg még nem szeretnék, de nem is tudok beszélni... Azonban lélekben együtt vagyunk ma, és örökké, nem számít a tér, nem számít az idő. Tudod. Ami nem öl meg, az csak megerősít... hiányzol nagyon, boldog első házassági évfordulót Szerelmeim! A következő már jobb lesz, ígérem!” – írta a népszerű youtuber, akinek a posztja itt tekinthető meg.

Forrás: Blikk