Igazi mintaapa lett Király Viktor
2020-07-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rendesen kiveszi a részét a szülői teendőkből Király Viktor: az énekes elárulta, milyen feladatokat lát el apaként, valamint, hogy a kisfiáról való gondoskodás mellett a felesége, Anita kedvében is igyekszik járni.

Nem bír betelni a kisfiával Király Viktor. Mint azt a Blikk is megírta, a Megasztár korábbi győztese és felesége, Virág Anita első gyermeke, Kolen két hónappal ezelőtt jött a világra, és az aranyos csöppség arcát már meg is mutatták a rajongóknak. Mint kiderült, az énekes nagyszerűen teljesít újdonsült apaként.

– A karantén miatt jó hosszú időre elveszítettem a munkámat, de Anitának ez most nagy segítség, hiszen a várandóssága alatt és most is itthon vagyok. Mindenből kiveszem a részem, de szerencsére Kolen jó és nyugodt kisbaba. Tegnap éjszaka például csak kétszer kelt fel, ahogy én is, hogy megnyugtassam. Nyilván nincs cicim, így nem tudom még megetetni, de a fürdetés már az én feladatom! Olyankor angolul énekelek és rappelek neki, amit nagyon élvez – magyarázta a Ripostnak az énekes, aki biztosra veszi, hogy Kolen az ő szemeit örökölte.

Király Viktor arról is említést tett, hogy a kisfiáról való gondoskodás mellett minden kívánságát lesi a feleségének is: mindennap boldogan tüsténkedik a konyhában Anita helyett. Az énekes boldogan süt-főz, így mindennap finom ételekkel kényezteti családját.

Forrás: Blikk.hu