Hujber Ferenc volt feleségére újra rátalált a szerelem
2019-05-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Tölgyesi-Khell Cynthia először osztotta meg, hogyan zárta le Hujber Ferivel való házasságát, elárulva, mi segített neki a fájdalmas válás során. Élete újra sínen van, megtalálta a tökéletes férfit maga mellé, akiben minden megvan, amire szüksége van.

Tolgyesi-Khell Cynthia

Cynthia 15 év után vált el Hujber Feritől: házasságuk utolsó éveit mindennapi harcok árnyékolták be, ami teljesen felemésztette Cynthiát. Minden erejére szüksége volt ahhoz, hogy véget tudjon vetni a Hujber Ferivel való kapcsolatának. A gyerekek miatt tette, mivel az ő érdeküket tartotta szem előtt. A válás békés körülmények között történt, azóta is jó kapcsolatot ápol exférjével, de csak akkor beszélnek, ha szükséges a gyerekek miatt. Úgy érzi, most jött el az a pont, amikor megszűnt Hujber Feri exe lenni, hiszen egy új, boldogabb fejezet nyílt az életében.

Tolgyesi-Khell Cynthia

Új párjával együtt álomszerű családdá váltak, mivel abban megvan mindaz, amire vágyott. Cynthia az interneten ismerte meg szerelmét, Rolandot, aki áldásként érkezett az életébe, és mindenben támogatja őt. Cynthia szerint a legfontosabb, hogy Roland odavan a gyerekekért, akik rögtön elfogadták őt. A gyerekek áldása nélkül nem is működhetett volna a kapcsolat.

Tolgyesi-Khell Cynthia

„A párom a legjobbat hozza ki belőlem, mellette tudok szárnyalni, koncentrálni a céljaimra, és nincs szükség arra, hogy folyton harcoljak. Végre jut idő idő magamra is, azzal foglalkozhatok, amit szeretek” – mesélte Cynthia a Storynak.

Forrás: Blikk