A Maldív-szigeteken nősült meg újra Hajas László
2019-05-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Hajas László és 15 évvel fiatalabb felesége, Judit 22 esztendővel ezelőtt szerettek egymásba. A közelmúltban újra megpecsételték az esküjüket.

Hajas Laszlo

A sztárfodrász és neje nemrégiben a Maldív-szigetekre utaztak, hogy együtt lazíthassanak egy kicsit. A tökéletes nyaralás csúcspontja egy mezítlábas, tengerparti esküvő volt, a szerelmesek ugyanis újra összeházasodtak. Elmondásuk szerint már régóta vágytak erre, de csak most volt rá lehetőségük. Az esküvővé alakult nyaralásról a Ripostnak nyilatkozott bővebben Hajas:

„Egy hetet töltöttünk a Maldív-szigeteken, s körülbelül a vakáció felénél volt az esküvő. Külön öröm, hogy az egyik legjobb barátom is velünk tartott a feleségével, így dupla lagzit tartottunk. Csodálatos volt minden! Felejthetetlen élmény volt mezítláb kimondani a boldogító igent életem szerelmének" – mesélte.

Hajas Laszlo

„A gyerekek természetesen be voltak avatva, bár ők nem tartottak velünk, talán ők szerették volna a legjobban ezt a rendhagyó és nagyon romantikus esküvőt. (...) Az említett barátom esküvőjén én voltam a tanú. Mivel nekik is nagy álmuk volt a maldív-szigeteki lagzi, kitaláltuk, hogy elmegyünk négyesben. Nem is hozhattunk volna ennél jobb döntést, örök emlék marad az út, és végre valóra válthattam Judit nagy álmát” – mondta a lapnak.

Forrás: Blikk