Hosszú Katinka távkapcsolatban él a szerelmével
2019-07-18  /  Szerző:   /   Szerelem Fél év szinglilét után talált rá Hosszú Katinkára a szerelem, ám a páros tagjai egy sokakat próbára tevő helyzetben vannak, hiszen Katinka és Máté jelenleg távkapcsolatban élnek.

Hosszu Katinka

Hosszú Katinkát és Gelencsér Mátét először Barcelonában kapták lencsevégre. A kapcsolatról aztán Máté édesapja is megszólalt, sőt, Katinka apukája is megerősítette, hogy a lánya újra boldog.

Az újdonsült párt Katinka egyik versenyének a helyszínén látták együtt először, de mint kiderült, Máté mégsem tudja mindig elkísérni őt az utazásai során, sőt jelenleg távkapcsolatban kell élniük.

Hosszu Katinka

„Kata és Máté jelenleg távkapcsolatban él. Máté az elfoglaltságai miatt a szingapúri edzőtáborba sem tudta elkísérni a szerelmét, Katinka a szakmai stábjával utazott. Máté is rengeteget utazik, így egyébként is csak ritkán látják egymást. Általában az interneten keresztül kommunikálnak. Remélem, nem áll közéjük a távolság” – mondta Hosszú István, Katinka édesapja a Ripostnak.

Minden szerelmespár számára igazi vízválasztónak számít egy távkapcsolat, de a fiatalok szűkös időbeosztásuk ellenére is igyekeznek minél többször találkozni. Így került sor az egyik alkalommal arra, hogy az Iron Lady szülővárosában, Baján megejtették a nagy találkozást, vagyis Katinka Mátét hivatalosan is bemutatta a családjának.

„A lányom párja egy nagyon normális srác. Reméljük, így lesz ez majd később is” – mondta reménykedve Hosszú Katinka édesapja.

Hosszu Istvan

Forrás: Blikk