Hosszú Katinka és párja már most tudják, hány gyereket szeretnének
2020-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté most először adott közös interjút, amelyben még a családalapításról is nyilatkoztak.Amióta a pár együtt van – május 20-án volt pontosan egy éve –, azóta még nem adtak közösen interjút. A Hot magazinnak adott interjújukban meséltek a megismerkedésükről és a jövőbeli terveikről is. Mint mondták, eddig még csak a legszűkebb baráti társaságuk tudta azt a történetet, hogy miként jöttek össze.

„Még gyerekkoromból emlékszem Mátéra, hiszen régen ő is úszott. Amikor én voltam 13-14 éves, akkor ő 16-17. Nekem nagyon tetszett, de ő persze, nem emlékszik rám, én akkor még csak egy rövid hajú kislány voltam” – mesélte Katinka, majd hozzátette, Máté Sydney-be ment tanulni, az úszónő Los Angelesbe, és ezen a mai napig jót mosolyognak, hogy a világ két ellentétes pontjára kerültek el egymástól.

Katinka párja, Máté 15 évig csak átutazóban volt Magyarországon, így nem is lehetett semmi közöttük, mígnem egy házibuliban keresztezték egymás útját. Mint mondta, ha az ember szingli, akkor a barátai mindig össze akarják hozni valakivel. A partin a két fiatal jól érezte magát, majd később Máté ráírt, hogy találkozzanak. A közös ebéd pedig nagyszerűen sikerült, most Katinka azt is bevallotta, kicsit zavarta, hogy Máté ennyire jól néz ki.

Később egyre többet találkoztak, randiztak, annak ellenére, hogy eleinte a pár nem tervezett komoly kapcsolatot. Máténak Afrikában már volt egy kialakított élete, de végül otthagyta a magánéletét, a munkáját, és a cégét, hogy itthon maradjon. Az összhang már kapcsolatuk eleje óta nagy volt, és az is megfordult a fejükben, lehet, ők az igaziak egymásnak.

„Az első pár hónapban próbáltam megmutatni az összes rossz tulajdonságom, csak hogy kiderüljön, hogy bírja Máté. (...) Már pár randi után feltettem neki olyan kérdéseket, amiktől a pasik falra másznak, például, hogy hány gyereket szeretne. (...) Azt hittem, hogy Máté elszalad, de rávágta, hogy négyet-ötöt! Jövőre!” – nyilatkozta Katinka.Az úszónő és párja legalább 3 gyereket tervez, de mint mondta, egyelőre nem tudja elképzelni a várandósságot. Az biztos, hogy az úszástól való visszavonulás után nem rögtön szeretnének családot alapítani, 2-3 évet még várnának a babával.

Forrás: Blikk