Jennifer Anistonnak kezd elege lenni Brad Pittből
2020-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Amióta Brad Pitt házassága Angelina Jolie-val a darabjaira hullott 2016-ban, azóta a színész egyre közelebb került exfeleségéhez, Jennifer Anistonhoz. Azonban a híresztelések szerint Brad egy másik színésznőnek, Alia Shawkatnek is csapja a szelet Jennifer mellett.

 

 

„Döntsd el végre, hogy mit akarsz, ne legyél ennyire szétszórt és határozatlan” – figyelmeztette az egykori Jóbarátok-sztár Bradet. Mint kiderült, kezd a volt férjével való barátsága terhes lenni számára, mert tisztázni akarja, hogy hányadán áll vele. Mint mondja, egyik nap még rengeteget beszélnek, másnap pedig alig keresi, ami kezd zavaró lenni számára.

A Mirror értesülései szerint Brad azt nyilatkozta, ő és Alia csak barátok, de a pletykák szerint a színésznő állandóan Bradnél tartózkodik, és a nap 24 órájában együtt vannak.

Bár az 56 éves színész állítása szerint alig várja, hogy a járvány után találkozzon Jenniferrel, a színésznő teljesen meg van zavarodva, hogy mi is folyik kettejük között. Mint mondta, fél, hogy Brad megint csalódást okoz neki.

Forrás: Blikk