Horváth Gréta újra szerelmes
2022-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A magányos, szomorú időszaknak vége. Újra rátalált a szerelem Horváth Grétára! Az influenszer csodálatosnak és karmikusnak írta le az új kapcsolatát, amelyben annyira biztos, hogy már a számára legfontosabb emberek is ismerik szíve új választottját.

Ugyan nem szeretné megmutatni új kedvesét a közösségi oldalain, örömét képtelen titkolni, sugárzik a boldogságtól, láthatóan nagyon szerelmes. Olyannyira, hogy a követői kérdéseire szinte képtelen szívecskés ikonok nélkül válaszolni.

„Nagyon nem vagyok egyedül. Idén a boldogság is új értelmet nyert” – válaszolta egy rajongói kérdésre Horváth Gréta a 24 óráig elérhető Instagram-bejegyzésében. Mert sokan szeretnék már új pár oldalán látni, amióta öt hónappal ezelőtt szakított és elvált korábbi férjétől, Meggyes Dávidtól. A Blikknek pedig bővebben is mesélt az új szerelemről.

– Csodálatos minden, fantasztikusan érzem magam, ez a nagybetűs szerelem, minden a helyére került – jelentette ki a tévés, akinek párja civil, éppen ezért szerepelni sem szeretne. Gréta azonban annyit elárult, úgy érzi, ez a férfi a lehető legjobbkor érkezett az életébe.

– Ez egy karmikus találkozás volt. Nekünk találkoznunk kellett és éppen most kellett találkoznunk, amikor én is meggyógyultam és ő is nyitott volt egy kapcsolatra – magyarázta az influenszer utalva arra, hogy öt hónappal ezelőtt szinte egyik napról a másikra borult fel az addigi élete. Horváth Gréta azóta teljesen új életet kezdett, egy tavaly ősz óta szigorúan betartott életmódváltásnak köszönhetően 19 kilótól szabadult meg, s bevallása szerint fizikailag és lelkileg is a legjobb formájában van. Ezek után valóban csak idő kérdése volt, hogy az Új Gréta mikor vonzza be az új szerelmet. Ráadásul ez annyira jól sikerült, hogy a férfi már Gréta családját is ismeri.

– Bemutattam a szüleimnek, akik nagyon megkedvelték, és Filip is ismeri már. A kisfiam azt mondta róla nekem, hogy anya, ő egy jó ember – mesélte meghatódva Horváth Gréta, aki nemcsak a magánéletében végtelenül boldog, mivel szakmailag is számos új kihívást kapott: például színésznőként próbálhatja ki magát a Kisvárosi történetek című sorozatban Görbe Nóra oldalán.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk