Horváth Gréta elárulta, terveznek-e kisbabát az új párjával
2022-10-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Horváth Gréta nem sokat beszél a magánéletéről, amióta elvált Meggyes Dávidtól. Az anyuka napról napra egyre felszabadultabb az új párja mellett és most néhány részletet is elárult a jövőbeli terveikről a közösségi oldalán. Kitért az összeköltözésre és a gyerekvállalásra egyaránt.

Horváth Gréta küzdelmekkel teli hónapok után végre újra boldog. Tavasszal bejelentette, hogy a válása után ismét rátalált a szerelem. Többször emlegette, hogy karmikus találkozás volt az övék a civil párjával, és hisz abban, hogy pont akkor és pont úgy kellett megismerniük egymást. Azóta már a családjának és a kisfiának is bemutatta az illetőt, hiszen hónapok óta boldogok együtt.

Az édesanya nemrég arról is beszámolt, hogy megtörtént a lánykérés és örömmel mondott igent álmai férfijának. Leszögezte, hogy a magánéletét teljes mértékben szeretné megóvni, így nem árult el többet a kedveséről, viszont most az egy napig megtekinthető Instagram-sztorijában megosztott pár részletet a kapcsolatukról. Arra kérdésre, hogy együtt él-e a párjával, így felelt:

"Kétlakiba nyomjuk: itt is, ott is. Imádom, hogy sokat vagyok vidéken. Szeretek utazni és imádom azt a részt! Felelősségteljes szülőnek gondolom magam, mivel van egy gyerekem, akit nem lehet ide-oda tépni! Egy gyereknek az állandósság és a rendszer a legfontosabb ebben a korban. Ő az első, az ő lelke és biztonságérzete, utána jövök én és minden más. Fokozatosság a gyerek érdekében elkerülhetetlen!" - magyarázta Gréta, majd arra is válaszolt egy követőjének, hogy terveznek-e gyereket a szerelmével.

Jelenleg nem - árulta el.